© Haber Acıpayam 2022

Denizli'de 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması'na Yoğun İlgi

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Denizli il sınırları içindeki doğal, tarihi ve kültürel güzellikler ile kentsel ve kırsal yaşamı anlatan karelerin yarışacağı ‘Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması’ müracaatları 13 Kasım’da sona eriyor.


Denizli il sınırları içindeki doğal, tarihi ve kültürel güzellikler ile kentsel ve kırsal yaşamın ön plana çıkarılacağı, Denizli Büyükşehir Belediyesi ile DEFSAD’ın bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği ‘Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Ulusal Fotoğraf Yarışmas’ büyük ilgi görüyor. Denizli’de ‘Kırsal Yaşam’, ‘Denizli’de Kentsel Yaşam’ ve ‘Denizli’de Doğa’ olmak üzere 3 ayrı kategoride ele alınacak olan yarışma için müracaat eden çok sayıda kişi Denizli’yi en iyi şekilde anlatacak kareler ile yarışacak. Amatör ve profesyonel binlerce fotoğraf severin katılacağı yarışma için belirlenen müracaat tarihi 13 Kasım 2015 Cuma günü saat 23.00’te sona erecek.
Yarışmaya her kategoride en fazla 4 adet sayısal renkli fotoğraf ile katılabileceği kaydedilirken, eserler yarışmaya sadece www.tfsfonayliyarismalar.org adlı internet adresinden gönderilebiliyor. Eserlerin gönderilmesi ise www.tfsfonayliyarismalar.org adresinden, üyelik ve fotoğraf gönderme yönergeleri takip edilerek gerçekleştirilebiliyor.

İlginizi Çekebilir

Fırtına ilçe emniyet amirliğinin çatısını uçurdu

Denizli ve ilçelerinde gece saatlerinde etkili olan şiddetli rüzgâr, çatı uçmalarına ve ağaç devrilmelerine neden oldu. Şiddetli rüzgar sebebiyle uçan çisimler Denizli kent merkezinde iki kişiyi yaraladı. Honaz'da bir binanın çatısı uçarken, ekipler yaşanabilecek tüm tehlikelere karşı alarma geçti.

Geleceğin doktorları evde sağlık hizmetlerinde deneyim kazanacak

Denizli’de hayata geçirilen projede, tıp fakültesi birinci sınıf öğrencileri evde sağlık hizmetlerinde deneyim sahibi olacak.

Denizli Nikfer Kayak Merkezi'nde yoğunluk erken başladı

Denizli Nikfer Kayak Merkezi, yeterli kar yağışının olmaması nedeniyle henüz sezonu açamadı. Kayak merkezi, kayak ve kış sporları için gerekli kar kalınlığına uluşamamasına rağmen hafta sonları eğlenmek ve manzaranın tadını çıkartmak isteyen ailelerin akınına uğruyor.

Acıpayam’daki futbolsa sahası FIFA standartlarına getirildi

Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından bir süredir bakım onarım çalışmaları yürütülen Acıpayam Futbol Sahası yeni yüzüne kavuştu. Sahanın zemini FİFA standartlarında sentetik çim ile kaplanırken tribün koltukları, atletizm pisti, elektronik skorboardu ve modern ışıklandırmasıyla tesis baştan aşağıya yenilendi.

Tren garı önünde unutulan valiz bomba paniğine neden oldu

Denizli'de tren garı önünde unutulan valiz bomba paniği oluşturdu. Bomba imha ekipleri tarafından kontrol edilen valizde korkulan olmadı.

Pamukkale 2025'in en fazla ziyaret edilen 2'inci örenyeri oldu

Pamukkale Hierapolis Örenyeri, 2025 yılında 2 milyon 299 bin 914 ziyaretçiyle Türkiye'nin en çok ziyaret edilen örenyerleri arasında ikinci sırada yer aldı.

TÜM HABERLER