© Haber Acıpayam 2022

Denizli'de 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması'na Yoğun İlgi

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Denizli il sınırları içindeki doğal, tarihi ve kültürel güzellikler ile kentsel ve kırsal yaşamı anlatan karelerin yarışacağı ‘Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması’ müracaatları 13 Kasım’da sona eriyor.


Denizli il sınırları içindeki doğal, tarihi ve kültürel güzellikler ile kentsel ve kırsal yaşamın ön plana çıkarılacağı, Denizli Büyükşehir Belediyesi ile DEFSAD’ın bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği ‘Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Ulusal Fotoğraf Yarışmas’ büyük ilgi görüyor. Denizli’de ‘Kırsal Yaşam’, ‘Denizli’de Kentsel Yaşam’ ve ‘Denizli’de Doğa’ olmak üzere 3 ayrı kategoride ele alınacak olan yarışma için müracaat eden çok sayıda kişi Denizli’yi en iyi şekilde anlatacak kareler ile yarışacak. Amatör ve profesyonel binlerce fotoğraf severin katılacağı yarışma için belirlenen müracaat tarihi 13 Kasım 2015 Cuma günü saat 23.00’te sona erecek.
Yarışmaya her kategoride en fazla 4 adet sayısal renkli fotoğraf ile katılabileceği kaydedilirken, eserler yarışmaya sadece www.tfsfonayliyarismalar.org adlı internet adresinden gönderilebiliyor. Eserlerin gönderilmesi ise www.tfsfonayliyarismalar.org adresinden, üyelik ve fotoğraf gönderme yönergeleri takip edilerek gerçekleştirilebiliyor.

İlginizi Çekebilir

Denizlispor susuz kaldı

59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.

Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor

Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

TÜM HABERLER