© Haber Acıpayam 2022

Denizli'de 5 bin 400 litre karışımlı akaryakıt ele geçirildi

Denizli'de polis bir iş yerinde çeşitli kimyasal maddeler karıştırılarak elde edilen 5 bin 400 litre karışımlı akaryakıt ele geçirdi.

 Denizli'de polis bir iş yerinde çeşitli kimyasal maddeler karıştırılarak elde edilen 5 bin 400 litre karışımlı akaryakıt ele geçirdi. 
Kentte yetkisiz petrol türevinin yasa dışı yollarla denetimsiz olarak madeni yağ, baz yağları, bitkisel yağlar ile sanayide kullanılan çeşitli yağlar veya solvent türü inceltici kimyasal maddeler ile doğrudan işlenerek standart dışı kaçak akaryakıt elde edildiği yönünde istihbarat alan polis ekipleri, belirlenen bir iş yerine baskın yaptı. 
Ekipler yaptıkları kontrollerde iş yerinin gerekli belgelerinin bulunmadığını belirlerken tankların içerisinde bulunan yağların üzerinde yapılan ölçümde ise geçersiz akaryakıt sınıfına girdiği tespit edilen kaçak karışımlı akaryakıt ele geçirdi. İş yeri içerisinde aramaları genişleten ekipler 5 bin 400 litre karışımlı akaryakıt ve 1 adet akaryakıt dolumunda kullanılan aktarım düzeneği ele geçirdi. 
Operasyonun ardından 1 kişinin gözaltına alındığı ve işlemlerinin devam ettiği bildirildi

İlginizi Çekebilir

Denizli'den Elon Musk’a rakip çıktı

Denizli’de Elon Musk’a taş çıkaran vatandaş, Tesla’nın Cybertruck videolarından ilham alarak, boş vakitlerinde hurda malzemeleri değerlendirip evinde tek kişilik elektrikli bir pick-up üretti.

Acıpayam KETEM hizmete açıldı

Kanser hastalığının erken teşhisi ve hastalıkla mücadelede önemli bir yer tutan Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezlerine (KETEM) Denizli’de bir yenisi daha eklendi. Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi bünyesinde bulunan KETEM’e Sağlık Bakanlığı tarafından alınan mamografi cihazının gelmesiyle birlikte Denizli’deki KETEM sayısı 5’e yükseldi.

Kantincinin oğlu, müdürü ceza ve tahliye kararı için vurmuş

Denizli'de öğrencilerini taciz ettiği ve kendisine "Kan akacak" diyerek tehdit etmesi üzerine kantin işletmecisinin oğlu hakkında şikayette bulunan okul müdürünün silahlı saldırıya uğraması hakkında eğitimciler eylem yaptı.

Okul müdürünü üç çocuğunun gözü önünde vurduğu anları kayda aldırdı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde üç çocuğunu okula götürmek için arabasına bineceği sırada silahlı saldırıya uğrayan okul müdürü, bacaklarından yaralandı. Çocukların gözü önünde müdürü vuran saldırgan, o anları kayda aldırdı.

Gece kaza yapan iki gencin cenazesi sabah bulundu

Denizli’de gece saatlerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye uçtu. Kaza yapan gençlerin cansız bedenleri sabah saatlerinde bulundu.

Çekirdeksiz üzümler koruma altında

Denizli’nin Buldan ilçesinde yetiştirilen meşhur çekirdeksiz Sultaniye üzümler, örtü altına alınarak korunuyor.

TÜM HABERLER