© Haber Acıpayam 2022

Denizli’de akaryakıt istasyonunda korkutan yangın

Denizli’nin Pamukkale ilçesi, Denizli-Antalya karayolu üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda yakıtın depoya nakledildiği sırada, parlama nedeniyle yangın çıktı. Yangından biri kadın 2 kişi yaralandı.

  Denizli’nin Pamukkale ilçesi, Denizli-Antalya karayolu üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda yakıtın depoya nakledildiği sırada, parlama nedeniyle yangın çıktı. Yangından biri kadın 2 kişi yaralandı. 
Olay, saat 18.00 sularında Denizli’nin Pamukkale ilçesi Antalya karayolu üzerindeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, petrol istasyonuna gelen yakıt tankeri, depoya yakıtı boşalttığı sırada, elektrik kablosundan çıktığı tahmin edilen nedenle yangın çıktı. Alevler bir anda tankeri sardı ve dumanlar gökyüzüne yükseldi. Olayın haber verilmesi üzerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri hemen müdahale etti. Yaklaşık 45 dakikalık çalışma ile yangını kontrol altına alırken, sağlık ekipleri hafif yaralanan istasyon personeli Önder Berber ayakta tedavi edilirken, Fatma Yüksel ise tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. 
Yangını kontrol altına alan ekipler, soğutma çalışmaları yaparken, polis ekipleri trafiğin geçişini kontrollü bir şekilde sağladı. 
Olayla ilgili açıklama yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Murat Başlı, “Olayı ilk duyduğumuz andan itibaren 9 ekip gönderdik. Şuan elektrik kablosundan çıktığı tahmin ediliyor. Yangın tamamen kontrol altında, soğutma çalışmaları devam ediyor. İki vatandaşımız hafif yaralı, yangın ile ilgili çalışmalar devam ediyor” dedi. 
Çıkan yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

İlginizi Çekebilir

Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.

Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu

Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

Acıpayam Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin el emeği ürünleri görücüye çıktı

Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 2024-2025 eğitim öğretim yılı Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında kursiyerlerin yıl boyunca el emekleri ve göz nuru ile hazırladıkları ürünlerinin yer aldığı yıl sonu sergisinin açılışı yapıldı.

Denizli’nin sesli rehber uygulaması kullanıma açıldı

Sürdürülebilir turizm anlayışı ile kırsal kalkınmanın desteklenmesi ve turizmin geliştirilmesi amacıyla 2024 yılında Prof. Dr. Serkan Bertan tarafından hazırlanan Denizli Sesli Rehber Mobil Uygulaması hayata geçirildi.

Denizli'de sıcaklar yerini yağışa bırakıyor

Denizli ve Afyonkarahisar çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı uyarı yapıldı.

TÜM HABERLER