© Haber Acıpayam 2022

Denizli’de alt geçit ve evleri su bastı

Denizli’de etkili olan dolu ve sağanak yağmur nedeniyle ana arterler başta olmak üzere bazı alt geçitleri ve evlerin bodrum katlarını su bastı.

 Denizli’de etkili olan dolu ve sağanak yağmur nedeniyle ana arterler başta olmak üzere bazı alt geçitleri ve evlerin bodrum katlarını su bastı. 
Kentte akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağmur hayatı felç etti. Yağmurdan en çok etkilenenler ise yayalar ve araçlar oldu. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar iş yeri ve evlerin balkon boşluklarına sığınarak yağmurdan korunmaya çalıştı. Kentteki rögarlar yağmur suyundan dolayı taşınca bazı cadde ve sokaklar göle döndü. Su birikintilerinin oluştuğu yerlerde araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Kentin en çok kullanılan alt geçitlerin birisi olan ve Denizli-Antalya karayolu üzerinden bulunan Fatih Alt Geçidi su ile dolunca alt geçit polis tarafından çift taraflı olarak yaklaşık yarım saat ulaşıma kapatıldı. Yollarda yağmurdan dolayı küçük çaplı maddi hasarlı kazalar da yaşanırken, uzun araç kuyrukları oluştu. Bazı bölgelerde araçların lastiklerinin komple suya gömüldüğü gözlenirken, araç sürücülerinin su birikintilerinde kalmamak için hızlıca hareket etmeleri dikkatlerden kaçmadı. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne bağlı ekipler yağmur suyundan dolayı yollarda, evlerde ve iş yerlerinden yaşanan su baskınlarına müdahale etti. İtfaiye ekipleri su baskınına uğrayan birçok evin bodrum katındaki suları vidanjörlerle boşalttı. 

İlginizi Çekebilir

Denizlispor susuz kaldı

59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.

Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor

Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

TÜM HABERLER