Denizli’de jandarmadan sahte içki operasyonu
ACIPAYAMDenizli’de jandarma ekipleri tarafından sahte içki üretimi yapan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda çok miktarda kaçak şarap ele geçirildi.
Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ihbar üzerine 16 Ağustos’ta Honaz’ın Kaklık mahallesinde kaçak şarap üretimi ve satışı yapan şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında ihbar üzerine durdurulan araçta arama yapıldı. Yapılan aramada, 648 litre kaçak şarap ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
İlginizi Çekebilir
Denizli'de feci kaza: Baba ve oğlu hayatını kaybetti
Denizli'nin Tavas ilçesinde kamyonetin karşı şeride geçerek minibüsle çarpışması sonucu meydana gelen kazada baba ve oğlu yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.
Balıkları kurtarmak isterken sele kapılarak hayatını kaybetti
Denizli'nin Çameli ilçesinde balık çiftliğinde çalışan arkadaşına sel nedeniyle kapanan kanalları açması için yardıma giden 3 çocuk babası adam, akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.
Denizli için sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.