© Haber Acıpayam 2022

Denizli’de kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor

Denizli’de kar yağışı, Denizli-Antalya karayolunu kullanan sürücülerin zaman zaman zor anlar yaşamasına neden oldu. Karayolları ve trafik ekipleri yolun açık kalması için hummalı bir çalışma başlattı.

 Denizli’de kar yağışı, Denizli-Antalya karayolunu kullanan sürücülerin zaman zaman zor anlar yaşamasına neden oldu. Karayolları ve trafik ekipleri yolun açık kalması için hummalı bir çalışma başlattı. 
Kentte olumsuz hava koşulları gün boyu devam ederken, akşam saatlerinde Denizli-Antalya ve Denizli-Ankara karayolunda sürücüler trafikte zor anlar yaşadı. Kar yağışına sis de eklenince Denizli-Antalya karayolunun Cankurtaran mevkisinde görüş mesafesi yer yer 30 metreye kadar düştü. Karayolları ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışması yaparken, polis ekipleri de trafik güvenliğini sağladı. Bir küreme aracının arkasında bulunan tuz serpme aparatı arızalanınca ekipler kar altında yoğun uğraş verdi. Aparatın tamir edilmesi ile kar küreme aracı çalışmasına kaldığı yerden devam etti. Cankurtaran bölgesinde bir zincir satıcısı araçlarında kar lastiği olmayan sürücülere hizmet vererek, araçlarına zincir taktı. 
Trafik ekipleri yolun belirli bir kısmından sonra çekici ve tırların geçişine izin vermedi. Karayolları ve trafik ekiplerinin kar yağışı süresince yolun açık kalması için görev başında olacakları öğrenildi. 

İlginizi Çekebilir

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

TÜM HABERLER