© Haber Acıpayam 2022

Denizli’de otogarda yaşanan kavga amatör kamerada

Denizli Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde 2 grup arasında çıkan ve bir kadının tekme ve yumrukların ortasında kaldığı kavga, amatör kameralar tarafından görüntülendi. Kavgada 2 grup üyeleri birbirlerini tekme, tokat ve yumruklarla darp etti.

 Denizli Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde 2 grup arasında çıkan ve bir kadının tekme ve yumrukların ortasında kaldığı kavga, amatör kameralar tarafından görüntülendi. Kavgada 2 grup üyeleri birbirlerini tekme, tokat ve yumruklarla darp etti. 
Olay, Denizli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, amatör kameralar tarafından görüntülenen kavganın otobüslerin kalktığı peronlarda başladığı daha sonra terminal içerisinde devam ettiği belirtildi. 
Görüntülere yansıyan kavganın şu şekilde gerçekleştiği görülüyor: 
Aralarında 1 kadının da olduğu 2 grup üyesi 5 şahıs terminal içerisine bağrışmalar arasında giriyor. Ardından koşarak grubun yanına gelen 1 şahıs, biri kadın 3 kişi olan grup üyelerinden birisine yumrukla saldırıyor. O şahısta kendisine yumruk atan şahsı savuşturduktan sonra kafasına yumrukla vurmaya başlıyor. Daha sonra grup üyelerinden birisi, karşı taraftan bir şahsa tekme ile saldırıyor. Tekmelenen şahıs ise karşısındaki yumrukla karşılık veriyor. Kavga esnasında tekme ve yumrukların ortasında kalan kadın da bağırarak yakınlarını sakinleştirip, tutmaya çalışıp, karşı grup üyelerine tepki göstermeye çalışıyor. Kavga otogardaki güvenlik görevlileri ile birlikte araya giren otobüs firmalarının çalışanları tarafından ayrılıyor. 
Öte yandan, olaya karışan vatandaşların bilet almak isteyenler ile özel bir otobüs firması çalışanları arasında yaşandığı öğrenildi. Kavganın yatıştırılmasının ardından aralarında bir kadının da olduğu 3 kişilik grubun biletlerini aldıkları daha sonra istedikleri şehre gittikleri öğrenildi. Kavganın ardından olay yerine polisinde geldiği ancak tarafların bir birlerinden şikayetçi olup olmadıkları bilinmiyor. 

İlginizi Çekebilir

Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu

Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.

Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

TÜM HABERLER