© Haber Acıpayam 2022

Denizli’de özel harekat polisi ve drone destekli uyuşturucu operasyonu

Denizli’de uyuşturucu satıcılarına yönelik özel harekat polisi ve drone destekli yapılan operasyonda uyuşturucu madde ele geçirilirken, operasyon anı anbean polis kamerasına yansıdı.

 Denizli’de uyuşturucu satıcılarına yönelik özel harekat polisi ve drone destekli yapılan operasyonda uyuşturucu madde ele geçirilirken, operasyon anı anbean polis kamerasına yansıdı. 
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kentte uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen şebeke üyelerini takibe aldı. Şüphelilerden farklı zamanlarda uyuşturucu madde temin eden 21 uyuşturucu madde kullanıcısı narkotik ekiplerince tespit edilerek yakalandı. Ardından örgütü takip etmeye devam eden ekipler geçtiğimiz 15 Mayıs sabahı harekete geçti. 33 ekibin katılımı ile il merkezi ve Sarayköy ilçesinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyonda örgüt üyesi olduğu iddia edilen 6 kişi kıskıvrak yakalandı. 

Operasyon anı güvenlik kamerasında 
5 ay boyunca teknik ve fiziki takibe alınan örgüt üyelerine yönelik yapılan operasyonda özel harekat polisleri de Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerine destek verdi. 15 Mayıs günü sabah saatlerinde yapılan operasyonda drone ile de baskın yapılan evler havadan görüntülenerek şahısların kaçmasının önüne geçildi. Operasyonda 6 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerin yakalandığı adreslerde yapılan aramalarda ise uyuşturucu madde tartımı ve kullanımı için özel olarak tasarlanmış düzenekler ile satışa hazır vaziyette paketlenmiş uyuşturucu maddeler bulundu. Operasyonda toplam 600 gram metamfetamin maddesi, 5 gram eroin, 4 gram esrar, 1 gram LSD maddesi, 0,8 gram sentetik kannobinoid maddesi ve 2 adet tabanca ile tabancalara ait fişeklere el konuldu. 
Operasyon anı ise polis kamerası tarafından anbean kayıt altına alındı. Görüntülerde baskın yapılan evlerin kapılarının koçbaşı ile kırılarak polislerin içeri girmesi ve şüphelileri gözaltına alarak arama yapmaları görülüyor. 

İlginizi Çekebilir

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu

Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.

Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

TÜM HABERLER