© Haber Acıpayam 2022

Denizli’de silahlı ve bıçaklı kavga: 3 yaralı

Denizli’de meydana gelen silahlı, bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı.

 Denizli’de meydana gelen silahlı, bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. 
Olay, Merkezefendi ilçesi Bozburun Mahallesi’ndeki bir tekstil fabrikasının önünde meydana geldi. İddialara göre, geçtiğimiz günlerde devredilen fabrikanın alım satımı konusunda iki taraf arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine devreye silah ve bıçaklar girdi. Yaşanan kavgada Yunus G. ve Zeki K., isimli şahıslar tabanca ile vurulurken Serkan B. ise bıçaklanarak yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Denizli Devlet ve Pamukkale Üniversitesi Hastanelerine kaldırıldı. Yaşanan olay sonrası tarafların araçlarında maddi hasarda oluşurken, olay yerine gelen polis ekipleri ise her iki gruptan da toplamda 5 kişiyi gözaltına aldı. 
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER