© Haber Acıpayam 2022

Denizli’de trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Denizli’de meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobil yol kenarındaki bir ağacı devirdikten sonra bir başka ağaca çarparak durabildi. Kaza sonrası alev alan ve trafik polislerinin söndürdüğü otomobilde 1 kişi öldü, 3 kişide yaralandı.

 Denizli’de meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobil yol kenarındaki bir ağacı devirdikten sonra bir başka ağaca çarparak durabildi. Kaza sonrası alev alan ve trafik polislerinin söndürdüğü otomobilde 1 kişi öldü, 3 kişide yaralandı. 
Edinilen bilgilere göre, kaza Denizli-Antalya karayolu Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde meydana geldi. Bulvarda seyir halinde olan Emre Demirel idaresindeki 20 GG 378 plakalı otomobil sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki bir ağaca çarparak devirdi. Ardından hızını alamayan otomobil bir başka ağaca çarparak durabildi. Çarpmanın etkisi ile alev alan otomobili olay yerinde devriye geze trafik polisleri fark ederek araçlarındaki yangın tüpüyle müdahale edip söndürdü. Ardından trafik polisleri itfaiye ve 112 acil servisi arayarak yardım istedi. 

Kazazedeleri sıkıştıkları yerden itfaiye çıkardı 
İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler araç içerisinde sürücü ile birlikte sıkışan Aydın Işık, Emre Gökçe ve Mehmet Kaplan'ın olduğu yaralıları kurtarmak için hummalı bir çalışma başlattı. Yaralılar yaklaşık 15 dakikalık bir müdahalenin ardından sıkıştıkları yerden çıkarılarak ambulanslar ile Pamukkale Üniversitesi Hastanesi başta olmak üzere çeşitli hastanelere kaldırıldılar. Kazada sürücü Demirel ise olay yerinde hayatını kaybetti. Demirel’in cansız bedeni de otopsi yapılmak için morga gönderildi. Kazada devrilen ağaç ise olay yerine gelen belediye ekipleri tarafından motorlu testereler ile kesilerek bölgeden kaldırıldı. 

Kamyon kasasına çıkarak olay mahallini izlediler 
Kazadan yaklaşık yarım saat sonra olay mahalline gelen kazazedelerin yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Olayı duyan çevredeki vatandaşlar ise kaza mahalline görmek için adeta bölgeye akın ederken, bazı vatandaşlar ise kazayı kamyon dorsesine çıkarak izledi. 
Öte yandan, kaza yapan otomobil hurda yığınına dönerken, olay yerinden 2 farklı çekici ile 2 parça halinde kaldırıldı. 
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. 

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER