Denizli’de uyuşturucu kullanan iki genç öldü
ACIPAYAMDenizli'nin Pamukkale ilçesinde 19 ve 21 yaşlarındaki iki genç, kaldıkları evde şırıngayla yüksek dozda uyuşturucu almış halde ölü bulundu.
Olay, gece 03.00 sıralarında, Pamukkale ilçesi Asmalı Evler Mahallesi'ndeki bir aparttaki dairede meydana geldi. Pamukkale Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü'nde hizmetli olarak çalışan İsa Taşçı, dün kiraladığı bir apartın dairesine gece 4 arkadaşıyla birlikte gelerek, alkol aldı. Gruptan 2 kişi, evden ayrılırken, İsa Taşçı, Ahmet Kuran ve ismi öğrenilemeyen bir kişi ise dairede kaldı. Daha sonra Kuran ve Taşçı, başka bir odaya çıktı, ancak uzun süre odadan çıkmadılar. Arkadaşlarını merak eden, diğer arkadaşları odaya girince Kuran ile Taşçı’nın odada yattığını gördü. Arkadaşlarının durumu haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde, gençlerin hayatını kaybettiği belirlendi.
Daha sonra olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, ölen gençlerin yanında şırınga içinde eroin maddesi bulurken, ölen Taşçı ile Kuran'ın yüksek dozda uyuşturucuyu damardan kendilerine enjekte ederek, öldükleri tespit edildi.
Yapılan incelemenin ardından Kuran ve Taşçı’nın cesetleri otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Soruşturma kapsamında dairedeki diğer 3 şahıs, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
İlginizi Çekebilir
Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı
Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.
Cevizin başkenti artık Denizli
Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.
Çameli'nde bir hafta sürecek festival coşkusu başladı
Denizli'nin Çameli ilçesinde, 7 gün boyunca bir birinden farklı etkinliklerle sürecek olan 9. Çameli Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali büyük bir heyecan ve katılımla başladı.
Kişiye özel tarama yöntemleri ve hasta takibi kanserde hayat kurtarıyor
Kanser vakalarında hastaya özel tarama ve risk profili oluşturulmasının tedaviyi başarıya ulaştırdığını belirten Denizli Özel Egekent Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Bilge, "Hasta takibi, yalnızca tedavinin başarısını değil, hastanın yaşam kalitesini de doğrudan etkiler" dedi.
Tavanı çöken Denizli Devlet Hastanesinin bir katı kullanıma kapatıldı
Sağlam değildir raporuna rağmen yeni Denizli Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanmasına kadar faaliyetine devam eden Denizli Devlet Hastanesini B blokun tavanı çöktü. Katta bulunan hastalar tahliye edildi.
Reklam ajansı sahibi kazada yaşamını yitirdi
Denizli’de işletmelere sosyal medya reklam danışmanlığı hizmeti veren genç firma sahibi motosiklet ile yaptığı kazada yaşamını yitirdi.