Denizli’deki bagaj cinayetine 3 tutuklama
ACIPAYAMDenizli’de bir aracın bagajında cesedi bulunan 51 yaşındaki Mustafa Ilçak cinayeti ile ilgili 3 kişi tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz Cuma günü saat 17.00 sıralarında Merkezefendi ilçesi Göveçlik Mahallesi Karatepe mevkisinde bir aracın bagajında cesedi bulunan 51 yaşındaki Mustafa Ilçak cinayeti ile ilgili Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet/Gasp Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.
Ekipler, çalışmalarda, cinayet olayının Karakurt Bozyaka mevkiinde işlendiğini, hedef şaşırtmak amacıyla Ilçak’ın kendi aracı ile olay yerinden Göveçlik Mahallesine götürülerek bırakıldığını tespit etti. Cinayetin şüphelileri oldukları tespit edilen B.G. ve H.İ.E. Denizli il merkezinde yakalanırken, R.E. ise Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesinde suç aleti ile birlikte yakalandı. Şüpheliler B.G., H.İ.E. ve R.E. emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay
Geçtiğimiz Cuma günü saat 17.00 sılarında Göveçlik Mahallesi Karatepe mevkisinde yoldan geçen vatandaşlar, uzun süre duran hafif ticari aracı merak edip inceledi. Aracın içine bakan vatandaşlar, hafif ticari aracın bagajında bir cesedin olduğunu görünce, durumu polise ihbar etti. Polis ekipleri ceset üzerinde ve araçta inceleme yaptı. Yapılan incelemenin ardından cesedin Mustafa Ilçak’a ait olduğu belirlenirken Ilçak’ın boğazında kesikler olduğu, başından darp edilerek öldürüldüğü tespit edildi.
İlginizi Çekebilir
Denizli'de feci kaza: Baba ve oğlu hayatını kaybetti
Denizli'nin Tavas ilçesinde kamyonetin karşı şeride geçerek minibüsle çarpışması sonucu meydana gelen kazada baba ve oğlu yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.
Balıkları kurtarmak isterken sele kapılarak hayatını kaybetti
Denizli'nin Çameli ilçesinde balık çiftliğinde çalışan arkadaşına sel nedeniyle kapanan kanalları açması için yardıma giden 3 çocuk babası adam, akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.
Denizli için sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.