© Haber Acıpayam 2022

Denizlililer yaz konserlerini çok sevdi

Denizlililer, Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Yaz Konserleri programında birbirinden değerli müzisyen ve sanatçılarla buluşmaya devam ediyor.

 Denizlililer, Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Yaz Konserleri programında birbirinden değerli müzisyen ve sanatçılarla buluşmaya devam ediyor.   

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından İncilipınar ve Adalet Parkı'nda düzenlenen Yaz Konserlerinde birbirinden değerli müzisyen ve sanatçılar Denizlililerle buluşmaya devam ediyor. Yaz konserlerinin hafta sonu programı kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçısı Işıl Koç, İncilipınar ve Adalet Parkı'nda sahne aldı. Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserlere Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Işıl Koç’un birbirinden güzel eserleri seslendirdiği konsere gelenler unutulmaz bir akşam yaşadı. Türk halk ve Türk pop müzik eserlerinin seslendirildiği konser büyük beğeni alırken izleyiciler şarkılara eşlik etti. 

Yaz Konserleri finali 3 Ağustos'ta yapılacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Temmuz ayında başlayan yaz konserlerinin büyük bir ilgi gördüğünü kaydetti. Otaklı, “3 Ağustos’a dek birbirinden değerli isimler Denizlililerle buluşmaya devam edecek. Kültür ve sanata büyük destek ve önem veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a çok teşekkür ediyorum" dedi.  

İlginizi Çekebilir

Denizli’de 2 katlı binada çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti

Denizli’de gece saatlerinde iki katlı binada çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti.

14 yıldır kafatasındaki iğne parçacıklarıyla yaşıyor

Denizli’de taşınan gurbetçi Salih Aktaş, 14 yıl önce olduğu omurilik ameliyatı sonrasında kafatasında unutulan iğne parçacıklarıyla yaşıyor. Yurt içi ve dışında çare arayan gurbetçi, kafatasında unutulan iğne parçacıklarından kurtulmak istiyor.

Büyükşehir’den Karma Fotoğraf Sergisi

Başkan Çavuşoğlu: “Denizli’nin meydanları sanatla buluşacak” Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Fotoğrafçılık Kulübü’nde “Temel Fotoğrafçılık Eğitimi ve Fotoğraf Çekimi”eğitimi alan kursiyerlerin eserleri sanatseverlerle buluştu. Serginin açılışını yapan Başkan Çavuşoğlu, Denizli’nin sokakları, caddeleri ve meydanlarının sanatla buluşacağını söyledi.

Asrın Zaferi yoğun istek üzerine yeniden sahnede

Muhteşem dans tiyatrosu bir kez daha Denizlililerle buluşacakDenizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Halk Oyunları Topluluğu’nun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda sahneye taşıdığı muhteşem dans tiyatrosu “Asrın Zaferi” yoğun istek üzerine bir kez daha Denizlililerle buluşacak.

Kirazın ardından çilek üreticileri de düşen fiyatlara tepki gösterdi

Denizli’de Honazlı kiraz üreticilerinin ardından Buldanlı çilek üreticileri de düşen fiyatlara tepki gösterdi. Sezon başında tarlasından toptan 30 TL’den satılan çilek fiyatı 20 TL ye düştü. Üreticiler çilek toplamaktan vaz geçti.

Büyükşehir’den kuş yavrularına anne şefkati ile bakım

Büyükşehir ile hayata tutundularYaban hayatına da el uzatan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi, 3 baykuş ve 1 kerkenez yavrusuna sahip çıktı. Anne şefkatinde bakımı yapılan yavruların besinleri,yabancılık çekmemeleri için gagaya benzeyen cımbızla yedirilmeye başlandı.

TÜM HABERLER