© Haber Acıpayam 2022

Denizli'nin en büyük festivali geliyor

Denizli'nin en büyük festivali geliyor.

 Denizli Büyükşehir Belediyesi, 3 gün sürecek dev bir festivale imza atıyor. Ege'nin en büyük parkı Ak Vadi'de düzenlenecek festivalde Gripin, Koray Avcı ve Grup Seksendört sahne alacak. Konserler, dev oyun parkı, tiyatro, halk dansları ve animasyon gösterilerinin yapılacağı Ak Vadi Festivali, 22-23-24 Eylül'de gerçekleştirilecek. Gündüz 13.00'de başlayacak ve birçok stantın açılıp etkinliklerin düzenleneceği festival gece yarısına kadar sürecek.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ilkini düzenleyeceği Ak Vadi Festivali ile dev bir organizasyona imza atıyor. Ege'nin en büyük parkı Ak Vadi'de düzenlenecek festivalde Türkiye'nin ünlü sanatçıları yer alacak. Gripin, Koray Avcı ve Grup Seksendört'ün sahne alacağı konserler düzenleyecek Denizli Büyükşehir Belediyesi, festival alanına dev oyun parkı kuracak. Özellikle çocukların gönüllerince eğleneceği festivalde ayrıca tiyatro, halk dansları ve animasyon gösterileri yapılacak. Ücretsiz ikramların da  düzenleneceği Ak Vadi Festivali, 22-23-24 Eylül'de yapılacak. Konserler, dev oyun parkı, tiyatro, halk dansları ve animasyon gösterilerinin yapılacağı Ak Vadi Festivali, 22-23-24 Eylül'de gerçekleştirilecek.

 

Ücretsiz servisler kalkacak

 

Gündüz 13.00'de başlayacak ve birçok stantın açılıp etkinliklerin düzenleneceği festival gece yarısına kadar sürecek. Üç gün sürecek festivalde 22 Eylül Cuma günü Gripin, 23 Eylül Cumartesi günü Koray Avcı ve 24 Eylül Pazar günü ise Grup Seksendört sahne alacak. Üç gün sürecek dev bir festivale imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi organizasyonla ilgili tüm tedbirleri alırken, Ak Vadi Parkı'na ulaşım için 2 ayrı noktadan ücretsiz servis kaldıracak. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı ve Denizli Polis Evi karşısından kalkacak servisler saat 13.00'den itibaren hizmet verecek. Servisler gece sonunda yine Ak Vadi Parkı'ndan kalkış noktalarına hareket edecek.

 

Ak Vadi Festivali gelenekselleşecek

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ege Bölgesi'nin en büyük parkı Ak Vadi'de bu yıl ilk kez düzenleyecekleri Ak Vadi Festivali'nin gelenekselleşeceğini müjdeledi. Tüm hemşehrilerimi cuma gününden itibaren Ak Vadi Parkı'na beklediğini kaydeden Başkan Osman Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak önemli bir etkinliğe daha imza atıyoruz. Bu Denizli'nin en büyük festivali olacak. Toplam 3 gün sürecek festivalimizde konserlerin yanı sıra dev oyun parkı, tiyatro gösterileri, animasyonlar, ikramlarımız olacak" dedi.

 

"Gençler bizim geleceğimiz"

 

Belediyelerin görevinin sadece alt yapı, üst yapı, parklar gibi klasik belediyecilik hizmetleri olmadığına dikkati çeken Başkan Osman Zolan, "Belediyelerin fiziki yatırımlar kadar şehirdeki sosyal yaşantıya da hareketlilik katması gerektiğini düşünüyorum. Bu sebeple gerçekleştirdiğimiz sanatsal ve kültürel etkinliklere dev bir organizasyonla daha devam ediyoruz" dedi. Konser konusunda özellikle gençlerden çok talep aldıklarını anlatan Başkan Zolan, "Özellikle gençlerimize unutamayacakları bir festival yaşatmak istiyoruz. Gençler bizim geleceğimiz. Biz her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

 

 

İlginizi Çekebilir

Genç sağlık çalışanın öldüğü kazada ehliyetsiz sürücü tutuklandı

Denizli'de direksiyon kursuna giden genç fizyoterapistin yaya geçidinden yolun karşısına geçeceği sırada araçla çarparak ölümüne sebep olan ehliyetsiz sürücü tutuklandı.

Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 2 yıl önce asma yaprağı toplamaya gittiği tarlada öldürülen Hatice Baysal cinayetinde, tutuklu şüpheliye ait HTS kayıt kayıtlarının incelenmesine karar verildi.

5 toprak küpün içerisinde insana ait kemik parçaları bulundu

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, su borusu döşemek için açılan çukurda bulunan toprak tüpten insana ait olduğu belirlenen kemik parçaları çıktı. Kemiklerin milattan önce 1500 yılına ait olduğu değerlendirilirken, 4 küpün daha belirlendiği bölgede kazı çalışması başlatıldı.

Fabrika yerleşkesinde çıkan yangında 6 işyeri zarar gördü

Denizli'de 30 işyerinin bulunduğu eski fabrika yerleşkesinde çıkan yangında korku dolu anlar yaşandı. Tekstil, marangoz, mobilya ve cam imalathanelerinin bulunduğu işyerlerindeki yangına çok sayıda itfaiye ekibiyle müdahale edilirken, ilk belirlemelere göre 6 dükkan zarar gördü.

Denizli'de ağaçtan düşen talihsiz kadın yaşamını yitirdi

Denizli'de evinin bahçesindeki ağacı budamak isterken aşağıya düşen kadın olay yerinde yaşamını yitirdi.

Bel fıtığı tedavisinde gelişen yeni yöntemler hastanın konforunu artırıp, yatış süresini azalttı

İlk bel fıtığı ameliyatından günümüze kadar gelişen bel fıtığı ameliyatı yöntemleri hakkında bilgiler veren Özel Denizli Tekden Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Yasin Levend Özçelik, " Hastanın konforunu artırıcı, daha az hastanede kalma süresini sağlayan yöntemler de geliştirildi" ifadelerini kullandı.

TÜM HABERLER