© Haber Acıpayam 2022

Denizli'nin en büyük festivali geliyor

Denizli'nin en büyük festivali geliyor.

 Denizli Büyükşehir Belediyesi, 3 gün sürecek dev bir festivale imza atıyor. Ege'nin en büyük parkı Ak Vadi'de düzenlenecek festivalde Gripin, Koray Avcı ve Grup Seksendört sahne alacak. Konserler, dev oyun parkı, tiyatro, halk dansları ve animasyon gösterilerinin yapılacağı Ak Vadi Festivali, 22-23-24 Eylül'de gerçekleştirilecek. Gündüz 13.00'de başlayacak ve birçok stantın açılıp etkinliklerin düzenleneceği festival gece yarısına kadar sürecek.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ilkini düzenleyeceği Ak Vadi Festivali ile dev bir organizasyona imza atıyor. Ege'nin en büyük parkı Ak Vadi'de düzenlenecek festivalde Türkiye'nin ünlü sanatçıları yer alacak. Gripin, Koray Avcı ve Grup Seksendört'ün sahne alacağı konserler düzenleyecek Denizli Büyükşehir Belediyesi, festival alanına dev oyun parkı kuracak. Özellikle çocukların gönüllerince eğleneceği festivalde ayrıca tiyatro, halk dansları ve animasyon gösterileri yapılacak. Ücretsiz ikramların da  düzenleneceği Ak Vadi Festivali, 22-23-24 Eylül'de yapılacak. Konserler, dev oyun parkı, tiyatro, halk dansları ve animasyon gösterilerinin yapılacağı Ak Vadi Festivali, 22-23-24 Eylül'de gerçekleştirilecek.

 

Ücretsiz servisler kalkacak

 

Gündüz 13.00'de başlayacak ve birçok stantın açılıp etkinliklerin düzenleneceği festival gece yarısına kadar sürecek. Üç gün sürecek festivalde 22 Eylül Cuma günü Gripin, 23 Eylül Cumartesi günü Koray Avcı ve 24 Eylül Pazar günü ise Grup Seksendört sahne alacak. Üç gün sürecek dev bir festivale imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi organizasyonla ilgili tüm tedbirleri alırken, Ak Vadi Parkı'na ulaşım için 2 ayrı noktadan ücretsiz servis kaldıracak. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı ve Denizli Polis Evi karşısından kalkacak servisler saat 13.00'den itibaren hizmet verecek. Servisler gece sonunda yine Ak Vadi Parkı'ndan kalkış noktalarına hareket edecek.

 

Ak Vadi Festivali gelenekselleşecek

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ege Bölgesi'nin en büyük parkı Ak Vadi'de bu yıl ilk kez düzenleyecekleri Ak Vadi Festivali'nin gelenekselleşeceğini müjdeledi. Tüm hemşehrilerimi cuma gününden itibaren Ak Vadi Parkı'na beklediğini kaydeden Başkan Osman Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak önemli bir etkinliğe daha imza atıyoruz. Bu Denizli'nin en büyük festivali olacak. Toplam 3 gün sürecek festivalimizde konserlerin yanı sıra dev oyun parkı, tiyatro gösterileri, animasyonlar, ikramlarımız olacak" dedi.

 

"Gençler bizim geleceğimiz"

 

Belediyelerin görevinin sadece alt yapı, üst yapı, parklar gibi klasik belediyecilik hizmetleri olmadığına dikkati çeken Başkan Osman Zolan, "Belediyelerin fiziki yatırımlar kadar şehirdeki sosyal yaşantıya da hareketlilik katması gerektiğini düşünüyorum. Bu sebeple gerçekleştirdiğimiz sanatsal ve kültürel etkinliklere dev bir organizasyonla daha devam ediyoruz" dedi. Konser konusunda özellikle gençlerden çok talep aldıklarını anlatan Başkan Zolan, "Özellikle gençlerimize unutamayacakları bir festival yaşatmak istiyoruz. Gençler bizim geleceğimiz. Biz her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

 

 

İlginizi Çekebilir

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu

Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.

Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

TÜM HABERLER