© Haber Acıpayam 2022

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı

Denizli’de hava sıcaklığının aniden düşmesi nedeniyle yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oluyor. Denizli-Antalya karayolunda yağan kar trafiği olumsuz etkiledi.

 Denizli’de hava sıcaklığının aniden düşmesi nedeniyle yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oluyor. Denizli-Antalya karayolunda yağan kar trafiği olumsuz etkiledi. 
Hava sıcaklığının 3 dereceye kadar düştüğü kentte yağmur yağışı yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Kentin önemli ulaşım noktalarından biri olan Denizli-Antalya karayolu da kar yağışından nasibini alırken, Cankurtaran mevkiinde trafikte olumsuzluklar yaşandı. Yağışın ardından karayolları ve Denizli Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler yolda kar tutmaması için çalışma yaptı. Trafik polisleri de bölgede devriye gezerek yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmeye çalıştı. Kar yağışı ile birlikte yolda sis de etkili olunca görüş mesafesi yer yer 50 metreye kadar düştü. Sürücülerin sis olan bölgede hayli dikkatli oldukları ve araçlarının hızını düşürmeleri dikkatlerden kaçmadı. Yağışın gün boyunca yüksek kesimlerde etkili olması bekleniyor. 

İlginizi Çekebilir

Kalp kriziyle aşıyı eşitlemek kamu sağlığına zarar verir

Aşıların kalp krizlerini artırdığı ve mRNA aşılarıyla kalp krizi arasında bir bağ kurulmasının bilimsel olarak yanlış olduğunu belirtildi.

Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi

Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.

Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı

Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

TÜM HABERLER