© Haber Acıpayam 2022

Dev tesiste sanat ve kültür ziyafeti devam ediyor

Kısa süre önce hizmete açılan Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, birbiri ardında sanat ve kültür etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

 Kısa süre önce hizmete açılan Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, birbiri ardında sanat ve kültür etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği en önemli projelerden biri olan Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, birbirinden farklı sanat ve kültür etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda dev tesiste Sazz ve Cazz Özge Ersu ve Orkestrası konseri düzenlendi. Mehmet Gazi Salonu'nda düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Anadolu ağıtlarının hikayeleri ve modern yorumları teması ile sahneye konan konserde Özge Ersu ve ekibi birbirinden güzel ezgi ve şarkıları ile büyük beğeni topladı. 

Bir annenin isteği

Başkan Osman Zolan, gecenin çok özel ve güzel olduğunu belirterek, özellikle katılmak istediklerini söyledi. Bir süre önce amansız hastalığa yeni düşerek yaşamını yitiren Denizlili işadamı Sadık Emre Çaputçu'nun annesi Fatma Engin Çaputçu'nun isteği ile bu konserin düzenlendiğini anlatan Başkan Zolan, "Bu bir annenin isteğiydi. Bu arzu için başımız üzerine dedik ve Özge Bey ve ekibini davet ettik. Kardeşimizi tekrar rahmetle anıyoruz" dedi. Fatma Engin Çaputçu ise etkinlik için Başkan Osman Zolan'a ve sanatçılara teşekkür etti.   

İlginizi Çekebilir

Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu

Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.

Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

TÜM HABERLER