© Haber Acıpayam 2022

Dev tesiste sanat ve kültür ziyafeti devam ediyor

Kısa süre önce hizmete açılan Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, birbiri ardında sanat ve kültür etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

 Kısa süre önce hizmete açılan Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, birbiri ardında sanat ve kültür etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği en önemli projelerden biri olan Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, birbirinden farklı sanat ve kültür etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda dev tesiste Sazz ve Cazz Özge Ersu ve Orkestrası konseri düzenlendi. Mehmet Gazi Salonu'nda düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Anadolu ağıtlarının hikayeleri ve modern yorumları teması ile sahneye konan konserde Özge Ersu ve ekibi birbirinden güzel ezgi ve şarkıları ile büyük beğeni topladı. 

Bir annenin isteği

Başkan Osman Zolan, gecenin çok özel ve güzel olduğunu belirterek, özellikle katılmak istediklerini söyledi. Bir süre önce amansız hastalığa yeni düşerek yaşamını yitiren Denizlili işadamı Sadık Emre Çaputçu'nun annesi Fatma Engin Çaputçu'nun isteği ile bu konserin düzenlendiğini anlatan Başkan Zolan, "Bu bir annenin isteğiydi. Bu arzu için başımız üzerine dedik ve Özge Bey ve ekibini davet ettik. Kardeşimizi tekrar rahmetle anıyoruz" dedi. Fatma Engin Çaputçu ise etkinlik için Başkan Osman Zolan'a ve sanatçılara teşekkür etti.   

İlginizi Çekebilir

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

TÜM HABERLER