© Haber Acıpayam 2022

EKONOMİ BAKANI NİHAT ZEYBEKÇİ İLÇEMİZDE

Ekonomi Bakanı ve Denizli AK Parti Milletvekilimiz Nihat ZEYBEKCİ bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Acıpayam’a geldi.

 Ekonomi Bakanı ve Denizli AK Parti Milletvekilimiz Nihat ZEYBEKCİ  bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Acıpayam’a geldi. 

Acıpayam Hükümet Konağı önünde kalabalık bir protokol ve heyet tarafından karşılanan ZEYBEKCİ’ye burada yöresel halk oyunları kıyafetleriyle öğrenciler çiçek takdim etti.
 

Karşılama törenine Acıpayam Kaymakamı vekili Serinhisar Kaymakamı Zeyit ŞENER,  Garnizon Komutanı Yüzbaşı İsmail GÜDÜL, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin DAĞ, İl Genel Meclis Üyeleri Yılmaz ELÇİN, Fikret GÜMÜŞ, Mahmut DOKUMACI, daire ve kurum amirleri, köy ve kasaba muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 Acıpayam Kaymakamlığını ziyaretinin ardından Ekonomi Bakanı Nihat ZEYBEKÇİ, Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN’ı makamında ziyaret etti.

 

Başkan Dr. Hulusi ŞEVKAN ve Belediye Personeli Ekonomi Bakanı Nihat ZEYBEKÇİ’yi Belediye Binası önünde karşılayarak çiçek takdim etti.

 

Acıpayam Belediye Başkan Dr. Hulusi ŞEVKAN, "ilk Milletvekili adayı olarak Belediyemize ziyaretinizde içimden inşallah bir gün bakan olarak ziyaretiniz gerçekleşir demiştim. Yağmurlu bir günde bereketli olarak ilçemize ve Belediyemize hoş geldiniz şerefler verdiniz. Bakanlığınız ülkemize,  Denizli’mize, ilçemize hayırlı olsun diliyorum’’ dedi.

 

Ekonomi Bakanı Nihat ZEYBEKÇİ’’ Yağmurun yağdığı bugünde Nasıl ki topraklar ve ekinler yağmurla buluşmaktan sevinçliyse bizde Acıpayam’lılarımızla, değerli Belediye Başkanı kardeşimizle ve yol arkadaşlarımızla buluşmaktan dolayı sevinçliyiz’’ dedi.

 

Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’ye tablo hediye etti.

 

Belediye ziyaretinin ardından ZEYBEKCİ Acıpayam Talip Özkan Sanat Merkezinde halkla hitap etti. Buradan AK Parti Acıpayam İlçe Teşkilatı ziyaretinin ardından Acıpayam’dan ayrıldı.

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin  Acıpayam ziyareti gezisine Denizli Milletvekilleri Nurcan DALBUDAK, Bilal UÇAR, Mehmet YÜKSEL, Denizli Valisi Abdülkadir DEMİR, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN, AK Parti İl Başkanı Av.Avni ÖRKİ eşlik etti.

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER