© Haber Acıpayam 2022

EL EMEKLERİNİ SERGİLEDİLER

Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi tarafından kursiyerin el emeklerini sergilediği iğne oyası sergisi açıldı.

 Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi tarafından kursiyerin el emeklerini sergilediği iğne oyası sergisi açıldı.
 
Alaattin Hacı Hasan Hüseyin Pekdemir İlkokulunda düzenlenen etkinliğe Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Özkan Sağun, Okul Müdürü Huzeyfe Aksoy, Acıpayam Alaattinliler Dernekler Birliği üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve kursiyerler katıldı.
 
Okul öğrencilerinin hazırladığı halk oyunu gösterileri ile başlayan etkinlikte Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin hazırladığı el emeği, göz nuru iğne oyası yıl sonu sergisi protokol tarafından gezildi.
 
İlçe protokolü sergide emeği geçen herkese teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

Önüne kıran otomobile çarpan motosikletli işadamı hayatını kaybetti

Denizli’de aynı istikamette seyir halinde olan ve dönüş için ani manevra yapan otomobile çarpan motosikletli işadamı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İşadamının yola düşüp metrelerce savrulduğu kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Tır, kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile çarptı: 6 yaralı

Denizli’nin Tavas ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile tırın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

TÜM HABERLER