ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ
ACIPAYAMDenizli’nin Honaz ilçesinde elektrik dağıtımı şirketinde çalışan işçi, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.
Olay, Honaz ilçesi Aşağıdağdere Mahallesi’nde öğle saatlerinde meydana geldi. Mahalledeki elektrik direklerinde çalışan Gökhan Keske (25), bir anda elektrik akımına kapıldı. Çevrede çalışan arkadaşlarının müdahalesinin ardından akımdan ayrılan Keske ağır yaralandı. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri çağrıldı. İşçi Gökhan Keske, kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 1 yıllık evli ve 1 çocuk babası olan Gökhan Keske’nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.