© Haber Acıpayam 2022

EN FAZLA OY REKTÖR BAĞCI'DA

Pamukkale Üniversitesi'nde 6. dönem rektör adayını belirlemek için yapılan seçimde, en fazla oyu mevcut Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı aldı.

 Pamukkale Üniversitesi'nde 6. dönem rektör adayını belirlemek için yapılan seçimde, en fazla oyu mevcut Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı aldı. 

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) öğretim üyeleri, 6. dönem rektör adayını belirlemek üzere PAÜ Konferans Salonu'nda sandık başına gitti.

Halen PAÜ Rektörlüğü görevini yürüten Prof. Dr. Hüseyin Bağcı'nın yanı sıra Prof. Dr. Bülent Topuz, Prof. Dr. Ceyhun Karpuz, Prof. Dr. Ceyhun Vedat Uygur, Prof. Dr. Dursun Dursunoğlu, Prof. Dr. Fahir Demirkan, Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve Prof. Dr. Velittin Kalankara'nın aday olduğu seçimde, 856 öğretim üyesinden 831'i oy kullandı.

Mevcut rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı'nın 283 oyla ilk sırada yer aldığı seçim sonucunda, Prof. Dr. Bülent Topuz 210, Prof. Dr. Hüseyin Bağ 149, Prof. Dr. Fahir Demirkan 73, Prof. Dr. Dursun Dursunoğlu 48, Prof. Dr. Velittin Kalankara 37 oy aldı.

Adaylardan Prof. Dr. Ceyhun Karpuz 10, Prof. Dr. Ceyhun Vedat Uygur'un ise 4 oyda kaldığı seçimlerde, 6 oy geçersiz sayıldı, 11 oy da boş kullanıldı.

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER