© Haber Acıpayam 2022

ENGELLİLER DERNEĞİ’DEN KAYMAKAM ZİYARETİ

Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında, Acıpayam Engelliler Derneği Başkanı Yıldıray KOŞAR ve dernek üyeleri Acıpayam Kaymakamı Uğur KALKAR’ı makamında ziyaret etti.

Acıpayam Hükümet Konağı’na yapılan engelli rampası ve asansörünün hizmete girmesiyle ilk kez engelli vatandaşlarımız Kaymakam Uğur KALKAR’ı makamında ziyaret etme fırsatı buldu. Sohbet ortamında ve son derece samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede engelli vatandaşlarımız Kaymakam Uğur KALKAR ' a isteklerini, karşılaştıkları sorunları, yapmak istedikleri işleri ve uygulamaya koymak istedikleri projelerini anlattılar.
Acıpayam Engelliler Derneği Başkanı Yıldıray KOŞAR, Hükümet Konağı’na ilk kez çıkmanın verdiği mutluluktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ’’Kaymakam Uğur KALKAR’a asansör ve engelli rampasını yaptırdığı için çok teşekkür ediyoruz. Bizim için bu binaya çıkmak hep hayaldi. Bugün bu hayallerimiz gerçek oldu ve Kaymakamımızı makamında ziyaret ettik. Ayrıca binanın tüm katlarını da dolaşma fırsatı bulduk. Engelli bir birey olarak bugün yaşadığımız heyecanı ve mutluluğu tarif etmek çok zor.’’ dedi.

 

Kaymakam Uğur KALKAR ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ‘’Engelliler haftası dolayısıyla bütün engelli kardeşlerimin engelliler haftasını kutluyor, engellilerimizin hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalarımızın bundan sonra da artarak devam edeceğinin bilinmesini istiyorum. " dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

Denizli Acil Durum Hastanesine ulaşım altyapısı tamamlandı

Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı süren Acil Durum Hastanesi için bağlantı yolları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ulaşım daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.

Buldan’da 5.1'lik depremin ardından bazı işletmelerde hasar meydana geldi

Denizli’nin Buldan ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde bazı işletmelerde hasara neden oldu. Bölgede ekiplerin yoğun güvenlik önlemleri alırken, saha çalışmalarını sürdürdüğünü bildirildi.

Buldan’daki depremin ardından 1 saatte 32 artçı sarsıntı gerçekleşti

Denizli’nin Buldan ilçesinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından ilk 1 saat içerisinde 35 artçı deprem kaydedildi. Artçı sarsıntıların en büyüğünün 3.5 olduğu bildirildi.

Denizli-Serinhisar karayolunda 2 araç takla attı; 5 yaralı

Denizli-Serinhisar karayolunda meydana gelen kazada bir aracın refüjdeki aydınlatma direğine çarpması sonucu iki araç takla attı. Kazada biri çocuk olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Motosikletiyle yaya geçidinden geçmek isten adam hayatını kaybetti

Denizli'de kırmızı ışıkta yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen motosiklet sürücüsü, yeşil ışıkta hareket eden ekmek kamyonetiyle çarpışması sonucu hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER