Elektronik dükkanına pompalı tüfekle saldırı: 1 yaralı
ACIPAYAMDenizli Pamukkale ilçesinde kimliği belirsiz motosikletli ve kasklı bir kişi, elektronik dükkanı sahibine pompalı tüfekle silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda dükkan sahibi yaralanırken, saldırı anı saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Olay, saat 09.10 sularında Denizli’nin Pamukkale ilçesi Akhan Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, elektronik eşya tamiri yapılan iş yeri sahibi Erol Yaman (38), arabasıyla iş yerine geldi. O sırada kimliği belirsiz bir kişi motosikletle dükkanın yola bakan tarafına gitti. Yaman, işyerinin kapısını açtı ve içeri girip dışarı çıkığı sırada, kasklı bir kişini elinde pompalı tüfekle geldiğini gördü. Silahlı saldırgan iş yerine doğru tüfeği doğrultup iki el ateş etti. Hemen dükkanın içerisine kaçan Yaman, kapıyı kapattı, ancak kafasına aldığı saçma ile yaralandı. Saldırgan ise tüfeği tekrar kamuflaja saklayarak, olay yerinden kayıplara karıştı.
Yaralı olan Yaman, hemen dışarı çıktı ve çevredeki esnaflardan yardım istedi. Yaralı Yaman’ın yardımına koşan esnaflar, ona sandalye vererek oturttu ve hemen durumu 112 Acil Servise haber verdi O anlar saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kafasından yaralanan Yaman, olay yerine gelen ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Olay yerinde inceleme yapan Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saldırganın yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Öte yandan, silahlı saldırganın Erol Yaman gelmeden önce yaklaşık yarım saat çevrede beklediği ve keşif yaptığı bildirildi. Saldırıda yaralanan Yaman'ın evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.