© Haber Acıpayam 2022

Emlakçı cinayetinin zanlıları tutuklanarak ceza evine gönderildi

Denizli’de silahlı saldırıya uğrayarak öldürülen 27 yaşındaki Oğuzhan Karabağ’ın katil zanlısı olarak gözaltına alınan Raif Yamer ve Gürsel Demiröz sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi. Şahıslardan Raif Yamer'in yaklaşık 5 ay önce öldürülen iş adamı Mehmet Yamer’in kardeşi olduğu ortaya çıktı.

 Denizli’de silahlı saldırıya uğrayarak öldürülen 27 yaşındaki Oğuzhan Karabağ’ın katil zanlısı olarak gözaltına alınan Raif Yamer ve Gürsel Demiröz sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi. Şahıslardan Raif Yamer'in yaklaşık 5 ay önce öldürülen iş adamı Mehmet Yamer’in kardeşi olduğu ortaya çıktı. 
Pamukkale ilçesinde geçtiğimiz 15 Mart günü meydana gelen olayda 20 ABE 070 plakalı siyah renkli otomobil ile emlakçılık yapan Oğuzhan Karabağ’ın kullandığı ve sokakta park halinde olan 20 ZH 333 plakalı otomobilin yanına gelen 2 şahıs aracı yaylım ateşe tutmuş, saldırıda vücuduna 14 kurşun isabet eden Karabağ hayatını kaybetmişti. 

Şahıslar Aydın'da yakalandı 
Olayın ardından soruşturma başlatan soruşturma kapsamında Denizli Emniyet Müdürlüğü ve Aydın Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Aydın’ın Efeler ilçesinde bir eve düzenlediği operasyonda olayın şüphelileri Raif Yamer ve Gürsel Demiröz'ü gözaltına aldı. Şahıslar Denizli İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi. 

Katil zanlılarından biri öldürülen iş adamının kardeşi 
Oğuzhan Karabağ’ın 9 Kasım 2018 günü Merkezefendi ilçesinde öldürülen iş adamı Mehmet Yamer'in cinayetinin azmettiricisi iddiasıyla ceza evinde olan Halil Karabağ'ın oğlu ve Kutluğhan Karabağ’ın kardeşi olduğu belirtildi. Karabağ’ın katil zanlılarından Raif Yamer'in ise öldürülen iş adamı Mehmet Yamer’in kardeşi olduğu kaydedildi. Zanlıların ifadelerinde Karabağ'ı eğlence mekanından çıkıp arabasına bindiği sırada öldürdüklerini söyledikleri öne sürüldü. 

İlginizi Çekebilir

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

Çöplük yangını Tavas Belediyesi ve ormancıların çabaları sonucu söndürüldü

Denizli’de eskiden çöp depolanan alanda yangın meydana geldi. Yangına Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ve Tavas Belediyesi ekipleri müdahale etti. yangın saatlerce süren çabalar sonucunda kontrol altına alındı.

Denizli’de sabaha karşı başlayan orman yangını hızlı müdahaleyle söndürüldü

Denizli’de sabah saatlerinde ormanlık alanda yükselen dumanları fark eden köylülerin ilk müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Motosikletli üniversite öğrencisi kamyonet ile çarpıştı: 1 ölü

Denizli'de motosikletiyle seyir halindeyken kamyonetle çarpışan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Çameli en lezzetli balık pişiren şefini arıyor

Çameli Belediyesi tarafından 11-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan 9. Geleneksel Çameli Kültür Turizm tarım ve Doğa Sporları Festivali kapsamında, en güzel ve lezzetli balık pişirme yarışması yapılacak. Yarışmada dereceye giren şeflere ödüller takdim edilecek.

Kadın arkadaşını öldürüp intihar etti

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde kadın arkadaşını bıçaklayarak öldüren şahıs, kendisini asarak intihar etti.

TÜM HABERLER