FETÖ'DE 2 NUMARA TAVASLI
ACIPAYAMDenizli’de FETÖ/PDY'nin Tavas ilçesindeki mütevelli heyet oluşumunun anlatıldığı 31'i tutuklu 72 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame, mahkemeye gönderildi.
Denizli'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında ilk iddianame hazırlanarak mahkemeye gönderildi. Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Tavas Cumhuriyet Savcılığı tarafından FETÖ/PDY’nin Tavas’taki mütevelli heyet oluşumuna, dershane, yurt, pansiyon ve okullardan oluşan eğitim yapılanmasına, ilçedeki kadın yapılanmasına ve ışık evleri yapılanmasına yönelik “Tavas’taki çatı yapılanması” kapsamında başlatılan soruşturmada ilk iddianamenin hazırlandığı belirtildi. Soruşturma kapsamında 31'i tutuklu toplam 72 şüphelinin yargılanmasının istendiği iddianame, terör suçlarına bakan Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderildi.
Denizli'yi 6 eyalete bölen örgütün FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'den sonra örgütün ikinci adamı İsmail Büyükçelebi'nin Tavaslı olmasından dolayı sözde eyaletlerden Tavas'a büyük önem verdiği belirtilen iddianamenin kabul edilmesi ile yargılamanın başlayacağı öğrenildi.
İlginizi Çekebilir
Denizli'de feci kaza: Baba ve oğlu hayatını kaybetti
Denizli'nin Tavas ilçesinde kamyonetin karşı şeride geçerek minibüsle çarpışması sonucu meydana gelen kazada baba ve oğlu yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.
Balıkları kurtarmak isterken sele kapılarak hayatını kaybetti
Denizli'nin Çameli ilçesinde balık çiftliğinde çalışan arkadaşına sel nedeniyle kapanan kanalları açması için yardıma giden 3 çocuk babası adam, akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.
Denizli için sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.