© Haber Acıpayam 2022

GEDİKLİ'DE ALTYAPI VE YOL YAPIMI TAMAMLANMAK ÜZERE

Acıpayam'a bağlı Gedikli Mahallesinde Acıpayam Belediyesi ekipleri altyapı çalışmalarını tamamlamasının ardından kilit taş döşeme çalışmaları başlattı.

 Gedikli mahallesinin ana yol ve tüm ara yolları tekrar yapılıyor. Yolların yükseklikleri normal seviyeye indirilerek, tüm altyapısı değiştirildi.
Altyapı ve kanalizasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından kilit taş döşeme çalışmaları başladı.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, "Acıpayam’ın her mahallesi bizim için önemli. Onlardan biride Gedikli mahallemizdir. Gedikli Mahallesinde yaşayan yurttaşlarımız artık tozdan ve çamurdan kurtulacak. Alt yapısını tamamladığımız mahallemizde ekiplerimiz kilit taş döşeme çalışmalarına başladılar. Çalışmalarımız ilçe genelinde tüm mahallelerde devam edecek" dedi.

Gedikli Mahalle sakinleri de yapılan çalışmalardan mutlu olduklarını, uzun yıllardan bu yana bozuk yollarının taş ile döşenmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Dr. Hulusi ŞEVKAN ve işçi arkadaşlarına teşekkürlerini ilettiler.



İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER