© Haber Acıpayam 2022

GENÇ HENBOLCULAR ŞEVKAN'I ZİYARET ETTİ

Genç Hentbolcular başarılarını Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN ile paylaştılar.

Türkiye 2.liğini elde eden Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Minik Erkekler Takımı öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat TOKYAY, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet SELÇUK ve takım antrenörü Ayhan KOÇ, Belediye Başkanı  Dr. Hulusi ŞEVKAN’ ı makamında ziyaret etti.

 

Acıpayam Belediye Başkanı  Dr. Hulusi ŞEVKAN, ''Genç sporcularımızın  ilçemize getirmiş olduğu başarıdan dolayı bizler mutlu olduk. Turnuvada göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı siz sevgili öğrencilerimizi, İlçe Milli Eğitim ve Halk Eğitimi Merkezi yöneticilerimizi ve antrenörümüzü tebrik ediyorum.

Öğrencilerimizin derslerindeki başarılarının yanında sosyal, kültürel ve sportif alanlarda başarılı olmaları bizleri çok mutlu ediyor. Başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’ dedi.

 

Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet SELÇUK; ’’Yeni kurulan spor kulübümüzün katıldığı uluslararası ilk turnuvada 2. olması ilçemiz adına son derece gurur verici. Belediye Başkanımız Dr. Hulusi ŞEVKAN ile Başkan Yardımcımız Hüseyin ERDEM’ e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. " dedi.

Yapmış olduğu desteklerden dolayı Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN ve Belediye Başkan Yardımcısı  Hüseyin Erdem’e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat TOKYAY ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet SELÇUK  tarafından plaket takdim edildi.

 

ŞEVKAN: PLAKETİ İŞÇİ KARDEŞLERİM ADINA ALIYORUM

Belediye Başkanı  Dr. Hulusi ŞEVKAN, sporculara kitap hediye ederken, kendisine takdim edilen plaketi, ‘’Belediyede bizim yaptığımız her şeyin altında işçi kardeşlerimin imzası var. Biz imza atarız ama onun içindeki emek Belediyede çalışan işçi arkadaşlarımındır. Esas emek ve başarı onların. Biz burada sadece Acıpayam’ı temsil ediyoruz. Ben çiçeği ve plaketi onlar adına alıyorum’’ dedi.

20. Alanya Ramazan Demirci Uluslararası Hentbol Turnuvası’na katılan, 2003, 2004 ve 2005 doğumlu Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Minik Erkekler Takımı kategorisinde 2.liği elde etmişti.

 


İlginizi Çekebilir

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

Acıpayam’da binlerce kişi anma programında buluştu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kapsamlı program, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehteran konserinden Yörük kültürü canlandırmalarına, fidan dağıtımından kan bağışına kadar pek çok etkinliğin yer aldığı programda Çanakkale ruhu yeniden yaşatıldı.

TÜM HABERLER