GURBETÇİLER GÜMRÜKTE OYLARINI KULLANDI
ACIPAYAMTatil için memleketlerini tercih eden gurbetçiler cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kullanabilmeleri için AK Parti Acıpayam İlçe Teşkilatı tarafından Antalya Havaalanı gümrüğü başta olmak üzere yakın gümrük kapılarında oy kullanabilmeleri için ücretsiz otobüs seferleri başlattı.
Acıpayam ilçemizde tatillerini geçiren gurbetçi vatandaşlarımıza yönelik bir hizmet başlattıklarını belirten Başkan OKTAY; "26 Temmuz 2014 tarihinde sınır kapılarında ve havaalanlarında kullanılmaya başlayan oy kullanma işleri 10 Ağustos 2014 Pazar günü saat 17.00´ye kadar devam edecek. AK Parti Acıpayam teşkilatı olarak, gurbetçi vatandaşlarımızdan oylarını kullanmak isteyen hemşerilerimizi topluca Antalya’ya götürüp orada oylarını kullanmalarını sağlıyoruz, şimdiden Cumhur’un Başkanını seçeceği bu seçimin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi
Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.
Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor
Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.
Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı
Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.