© Haber Acıpayam 2022

GURBETÇİLER GÜMRÜKTE OYLARINI KULLANDI

Tatil için memleketlerini tercih eden gurbetçiler cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kullanabilmeleri için AK Parti Acıpayam İlçe Teşkilatı tarafından Antalya Havaalanı gümrüğü başta olmak üzere yakın gümrük kapılarında oy kullanabilmeleri için ücretsiz otobüs seferleri başlattı.

 AK Parti Acıpayam İlçe Başkanlığı önünden 9 otobüsle hareket eden ilk kafilede 150 gurbetçi vatandaşın oy kullanmasına olanak sağladı. 10 Ağustos’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kaldığını belirten AK Parti İlçe Başkanı İdris OKTAY; "Kısmet olursa 10 Ağustos Pazar akşamı Cumhurbaşkanımız belli olacak. Heyecan yavaş yavaş artıyor.”

 Acıpayam ilçemizde tatillerini geçiren gurbetçi vatandaşlarımıza yönelik bir hizmet başlattıklarını belirten Başkan OKTAY;  "26 Temmuz 2014 tarihinde sınır kapılarında ve havaalanlarında kullanılmaya başlayan oy kullanma işleri 10 Ağustos 2014 Pazar günü saat 17.00´ye kadar devam edecek. AK Parti Acıpayam teşkilatı olarak, gurbetçi vatandaşlarımızdan oylarını kullanmak isteyen hemşerilerimizi topluca Antalya’ya götürüp orada oylarını kullanmalarını sağlıyoruz, şimdiden Cumhur’un Başkanını seçeceği bu seçimin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER