© Haber Acıpayam 2022

Genç MÜSİAD’tan Başkan Zolan’a ziyaret

Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Denizli Şubesi, yeni yönetimi ile birlikte Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Zolan, “Güçlü Türkiye’yi inşa etmek için milli ve manevi değerlerle yetişmiş gençlerimize ihtiyaç var” dedi.

 Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Denizli Şubesi, yeni yönetimi ile birlikte Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Zolan, “Güçlü Türkiye’yi inşa etmek için milli ve manevi değerlerle yetişmiş gençlerimize ihtiyaç var” dedi.

Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD), yeni seçilen yönetimi ile birlikte Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin, Genç MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Yunus Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ziyarette, hayata geçirecekleri yeni projelerini anlatan Çiftçi, "Bu proje ile üniversite öğrencilerimizi iş hayatına adapte etmek istiyoruz. Üniversitede kurduğumuz 400 kişilik bir kulübümüz var. Tecrübeli, öncü, girişimci iş adamlarımızı üniversiteye getirerek öğrencilerimizle buluşturup çeşitli eğitimler düzenleyeceğiz" dedi. MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin ise, "Ne kadar güçlü olursak geleceğe daha güvenle bakabiliriz. Çok şükür bugün geldiğimiz noktada çok daha iyi durumdayız. Kendimize güvenimiz tam, gençlerimizle gelecekte daha da iyi olacağız. Bu bizi daha güçlü bir ülke haline getirecektir" dedi. 

“Milli ve manevi gençler yetiştirmek görevimiz”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un da dediği gibi milli ve manevi değerleri yüksek ‘Asımın Nesli’ dediğimiz gençler yetiştirmeliyiz. Böyle bir neslin yetişmesinde gayretleri bulunan birçok büyüğümüz var. Bizler de heyecanla sizlere destek olmaya gayret ediyoruz. Sizlerden de enerji alıyoruz. Bugün üreten gençleri görmek, şehrinin ve ülkesinin sorunları ile dertlenen gençleri görmek bizim geleceğe daha da umutla bakmamızı sağlıyor. Yeni görevleriniz hayırlı olsun. Bizim ortak paydamız bu ülke ve bu değerler. Aynı yolun yolcusuyuz ve aynı davanın takipçisiyiz" dedi.

"Hedefimiz daha güçlü bir Türkiye" 

Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Hedefimiz daha güçlü bir Türkiye; söz söylediği zaman dinlenen bir Türkiye; mazlumun yanında zalimin karşısında olan bir Türkiye. Bunun örneklerini de görüyoruz. Gelecekte daha güçlü olmamız lazım. Ecdadımız bunu geçmişte yapmış bunu bizim ve gelecek nesillerin de başarabilmesi gerekiyor. Onun için de çok çalışmamız gerekiyor. Ben sizleri tebrik ediyorum. Bu bilinçle bu yürüyüşe katılmanız çok önemli.” 

İlginizi Çekebilir

Tavanı çöken Denizli Devlet Hastanesinin bir katı kullanıma kapatıldı

Sağlam değildir raporuna rağmen yeni Denizli Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanmasına kadar faaliyetine devam eden Denizli Devlet Hastanesini B blokun tavanı çöktü. Katta bulunan hastalar tahliye edildi.

Reklam ajansı sahibi kazada yaşamını yitirdi

Denizli’de işletmelere sosyal medya reklam danışmanlığı hizmeti veren genç firma sahibi motosiklet ile yaptığı kazada yaşamını yitirdi.

Erken müdahale Denizli'nin ciğerlerini yanmaktan kurtardı

Denizli'nin Honaz ilçesinde çıkan orman yangında, 1,5 hektar alan zarar gördü. Orman ekiplerinin çok kısa sürede yaptığı kara ve hava müdahalesi sonucu 165 hektar saha yanmaktan kurtarıldı.

Oğul tutuklandı, annesi yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yatalak annesini darp ederek komalık eden şizofreni hastası oğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Beyin kanaması devam annenin, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Zamanında müdahale edilmeyen menisküs yırtıkları kalıcı hasara yol açabiliyor

Menisküs yırtıklarında erken teşhis ve tedavinin önemine dikkat çeken Denizli Özel Egekent Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Özdemir Öztekin, "Erken tanı, dizdeki kalıcı hasarların ve kireçlenmenin önlenmesinde kritik rol oynar" dedi.

Saman yüklü kamyonun tehlikeli yolculuğu kamerada

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde saman yüklü kamyonun tehlikeli ilerleyişi kameralara yansıdı.

TÜM HABERLER