© Haber Acıpayam 2022

GİRİŞİMCİLİK KURSUNA YOĞUN İLGİ

Acıpayam Ticaret Odası ve Denizli İş-Kur İl Müdürlüğü tarafından Acıpayam'da düzenlenecek olan girişimcilik kursuna 235 kişi müracaat etti.

 Acıpayam Ticaret Odası ve Denizli İş-Kur İl Müdürlüğü tarafından Acıpayam'da düzenlenecek olan girişimcilik kursuna 235 kişi müracaat etti. Düzenlenecek kurs ile ilgili konuşan Acıpayam Ticaret Odası Başkanı Mehmet Sürücüoğlu şunları kaydetti: "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi için 235 kişi müracaat etti. Müracaat edenler 26 Ocak 2016 Salı günü mülakata alındı. Katılımcılardan 50 asil ve 50 yedek girişimci adayı belirlenecek. Belirlenen kişiler 30 Ocak - 22 Şubat tarihleri arasında Acıpayam Ticaret Odası Toplantı Salonunda eğitimlere katılacak. Eğitimlerin tamamlanmasından sonra hak sahiplerine belgeleri verilecek.” 

İlginizi Çekebilir

Cevizin başkenti artık Denizli

Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.

Çameli'nde bir hafta sürecek festival coşkusu başladı

Denizli'nin Çameli ilçesinde, 7 gün boyunca bir birinden farklı etkinliklerle sürecek olan 9. Çameli Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali büyük bir heyecan ve katılımla başladı.

Kişiye özel tarama yöntemleri ve hasta takibi kanserde hayat kurtarıyor

Kanser vakalarında hastaya özel tarama ve risk profili oluşturulmasının tedaviyi başarıya ulaştırdığını belirten Denizli Özel Egekent Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Bilge, "Hasta takibi, yalnızca tedavinin başarısını değil, hastanın yaşam kalitesini de doğrudan etkiler" dedi.

Tavanı çöken Denizli Devlet Hastanesinin bir katı kullanıma kapatıldı

Sağlam değildir raporuna rağmen yeni Denizli Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanmasına kadar faaliyetine devam eden Denizli Devlet Hastanesini B blokun tavanı çöktü. Katta bulunan hastalar tahliye edildi.

Reklam ajansı sahibi kazada yaşamını yitirdi

Denizli’de işletmelere sosyal medya reklam danışmanlığı hizmeti veren genç firma sahibi motosiklet ile yaptığı kazada yaşamını yitirdi.

Erken müdahale Denizli'nin ciğerlerini yanmaktan kurtardı

Denizli'nin Honaz ilçesinde çıkan orman yangında, 1,5 hektar alan zarar gördü. Orman ekiplerinin çok kısa sürede yaptığı kara ve hava müdahalesi sonucu 165 hektar saha yanmaktan kurtarıldı.

TÜM HABERLER