© Haber Acıpayam 2022

GÖRME ENGELLİ ÇİFTİN BÜYÜK MUTLULUĞU

Denizli’de yaşayan görme engelli İbrahim ve Ayşe Kokucu, hayatlarını birleştirerek bir ömür boyu mutluluk için söz verdiler.

  Denizli’de yaşayan görme engelli İbrahim ve Ayşe Kokucu, hayatlarını birleştirerek bir ömür boyu mutluluk için söz verdiler. 
Denizli’nin Pamukkale Belediyesinde çalışan görme engelli İbrahim Kokucu, kendisi gibi görme engelli olan Ayşe Kokucu ile bir süre önce tanıştı. Tanıştıktan kısa süre sonra evlenmeye karar veren çift için İncilipınar Nikah Salonu’nda nikah töreni düzenlendi. Nikahı Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin kıyarken, törene çok sayıda davetli katıldı. Nikahın ardından çifte Kuran-ı Kerim, İslam’da Evlilik ve Mahremiyet kitabı, Fincan takımı ve Türk bayrağı hediye edildi. Çift daha sonra düğün salonuna geçti. 
Her iki ailenin de yakınlarının katıldığı düğünde İbrahim Kokucu ve Ayşe Kokucu ilk danslarını yaptıktan sonra doyasıya eğlendiler. Çiftin çok mutlu olduğu gözlenirken, düğüne katılanlar da çifte mutluluklar diledi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de günler önce düşen yıldırım orman yangınına neden oldu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde sarp arazide devam eden orman yangınına havadan müdahale ediliyor. İlk belirlemelere göre yangının, hafta sonu üzerine yıldırım düşen bir ağacın patlaması sonucu başladığı tespit edildi.

Denizli’nin 2025 Temmuz ayı asayiş verileri açıklandı

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun tarafından açıklanan 2025 Temmuz ayı asayiş verilerine göre kentte bir önceki yılın aynı ayına göre malvarlığına karşı işlenen suç oranlarında yüzde 17,5 azalma yaşandığı görüldü. Kentteki trafik denetimlerinde ise 161 bin 810 araç denetiminin yapıldığı, farklı ihlallerden 736 sürücü belgesine el konulduğu belirtildi.

Serinlemek için gölete giren koca öldü, eşi son anda kurtarıldı

Denizli'nin Buldan ilçesinde eşi ile serinlemek için gölete giren adamın kaybolması üzerine yapılan arama çalışmaları sonucunda cansız bedeni ulaşıldı. Onu yardım etmek isteyen eşi ise balıkçılar tarafından kurtarıldı.

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

TÜM HABERLER