© Haber Acıpayam 2022

HAKİM VE SAVCILAR VEDA YEMEĞİNDE BULUŞTU

Acıpayam da görev yaparken yurdun değişik kentlerine tayini çıkan savcı ve hâkimlere veda yemeği düzenlendi.

Düzenlenen veda yemeğine Belediye Başkan Vekili  Mehmet KIRGIL, tayinleri çıkan Acıpayam Cumhuriyet Başsavcıları Erdem IŞIK, Erdem Onur YÖRÜKOĞLU, Eser KÜTÜKÇÜ,  Hâkimlerimiz  Jale Ceylan IŞIK, Sayın Saniye YÖRÜKOĞLU,  Nur KÜTÜKÇÜ ve adliye personeli katıldı.
İlçede emeği geçen hakim ve savcılara teşekkür eden Acıpayam Belediye Başkan Vekili Mehmet KIRGIL, savcı ve hakimlerin görevlerini en iyi şekilde yaptıklarını ifade ederek bundan sonraki görev yerlerinde başarılar diledi.

Başkan vekili Mehmet KIRGIL, tayini çıkan savcı ve hâkimlere cura hediye etti.

İlginizi Çekebilir

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu

Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.

Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

Denizli Acil Durum Hastanesine ulaşım altyapısı tamamlandı

Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı süren Acil Durum Hastanesi için bağlantı yolları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ulaşım daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.

Buldan’da 5.1'lik depremin ardından bazı işletmelerde hasar meydana geldi

Denizli’nin Buldan ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde bazı işletmelerde hasara neden oldu. Bölgede ekiplerin yoğun güvenlik önlemleri alırken, saha çalışmalarını sürdürdüğünü bildirildi.

TÜM HABERLER