© Haber Acıpayam 2022

HASTANE DÖNÜŞÜ KAZA: 2 ÖLÜ

Çameli'denFethiye'ye doktora giden çiftin bulunduğu araç, dönüş yolunda Fethiye-Karabayır Karayolu Tuzlabeli Mevkiinde aracın fireninin patlaması Sonucu Saat 14:00 de 60 metrelik uçuruma yuvarlandı.

 Çameli'denFethiye'ye doktora giden çiftin bulunduğu araç, dönüş yolunda Fethiye-Karabayır Karayolu Tuzlabeli Mevkiinde aracın fireninin patlaması Sonucu Saat 14:00 de 60 metrelik uçuruma yuvarlandı. 

Edinilen bilgilere göre; Denizli’nin Çameli ilçesine bağlı Karabayır köyünde yaşayan Elif Sönmez (40) ve eşi İsmail Sönmez (41), sağlık kontrolleri için Fehmi Akdağ'ın (54) kullandığı 20 E 0251 plakalı araç ile sabah saatlerinde Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'ne geldi. Hastanedeki işlerini tamamlayan çift, aynı araç ile köylerine dönmek için Çameli'ye doğru yola çıktı. 

Araç Fethiye-Karabayır Karayolu Tuzlabeli Mevkiinde kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı. Yaklaşık 60 metre yuvarlanan araç, taklalar attıktan sonra bir ağaca takılarak durabildi.

Kazada hastaneden dönen İsmail Sönmez, olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Elif Sönmez ile sürücü Fehmi Akdağ ve araçta bulunan Enzile Özgül ve Adem Özgül, 112 Acil Servis ve UMKE ekipleri tarafından uçurumdan çıkartılarak Fethiye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hayati tehlikesi bulunan Elif Sönmez, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılmadı. Olay yerinde hayatını kaybeden İsmail Sönmez’in cesedi de vatandaşlar tarafından uçurumdan güçlükle çıkarıldı.
İsmail Sönmez'in cenazesi Çameli Devlet Hastanesi, Elif Sönmez’in cenazesi ise Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

Acıpayam’da binlerce kişi anma programında buluştu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kapsamlı program, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehteran konserinden Yörük kültürü canlandırmalarına, fidan dağıtımından kan bağışına kadar pek çok etkinliğin yer aldığı programda Çanakkale ruhu yeniden yaşatıldı.

TÜM HABERLER