© Haber Acıpayam 2022

HAYDİ BAYANLAR SPORA

2015 yılı Eylül ayından bu yana devam eden “Haydi Bayanlar Spora” sloganıyla yola çıktığımız bayanlara özel spor kursumuz yeni yerinde ve yeni hocalarımızla Halk Eğitim bünyesinde devam edecektir.

Çalışan kadınlar ve ev hanımlarına “Haydi Bayanlar Spora” davetimizden sonra şimdi de “Dans Et ve Zayıfla” diyoruz. Dansla, sporu bir arada sunduğumuz zumba, aerobik ve plates kurslarımız Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri sabah 10.00'da Belediyenin alt katında bulunan Eski Düğün Salonunda gerçekleştirilecektir. Çalışan bayanlarımız için ise Salı ve Perşembe günleri saat:20.00'da yapılacaktır.

İrtibat Telefon:0(258) 518 12 22 (dahili:136)


İlginizi Çekebilir

Denizlispor susuz kaldı

59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.

Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor

Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

TÜM HABERLER