© Haber Acıpayam 2022

‘HER EMEK BİR KARŞILIK BULMALIDIR’

24 Haziran seçimleri yaklaşırken çalışmalarına ara vermeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisinin genç Milletvekili Adayı Mehmet Uz, Babadağ İşhanı ve Belediye İş Merkezinde esnafları ziyaret etti.

 24 Haziran seçimleri yaklaşırken çalışmalarına ara vermeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisinin genç Milletvekili Adayı Mehmet Uz, Babadağ İşhanı ve Belediye İş Merkezinde esnafları ziyaret etti.
Çalışan ve esnaflarla sohbet eden Uz, staj ve çıraklık döneminin de emekliliğe sayacaklarını bunu da çalışanlara taahhüt ettiklerini söyledi. Bir müesseseye hizmet veriliyorsa emekliliğe sayılması gerekir diyen Uz," Yaş veya sıfat fark etmez staj dönemleri ve çıraklık dönemleri de emekliliğe sayılmalıdır. Gençlerimiz bir meslek öğrenerek hizmette bulunuyorlar bu hizmetinde bedeli olarak emeklilik günlerine başlanması gerekir. Her emek bir karşılık bulmalıdır" dedi.
‘Staj Ve Çıraklık Dönemi Emekliliğe Sayılmalı’
Genç çalışanlara ve yaz döneminde meslek edinmek amacıyla çalışanlara da bu taahhütlerini anlatan Mehmet Uz ," Artık yaz dönemi de dâhil her çalışanımızın ileride emekli olmak konusunda sıkıntı yaşamamaları gerekir. Herkes emeğinin ve işe harcadığı vaktinin karşılığını hem maddi konuda hem de emeklilik günlerinin dolması konusunda almalıdır. Bunu MHP olarak düzene sokacağız. Sizlere bir abiniz olarak söz veriyorum" açıklamalarında bulundu.


İlginizi Çekebilir

Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

TÜM HABERLER