© Haber Acıpayam 2022

HER ZAMAN HALKIN İÇİNDEYİZ

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, gelecek kuşaklara daha huzurlu ve mutlu insanların yaşadığı bir ilçe ve mahalleler için çalışmalara devam ediyor.

 Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, gelecek kuşaklara daha huzurlu ve mutlu insanların yaşadığı bir ilçe ve mahalleler için çalışmalara devam ediyor.
Başkan Şevkan ve ekip arkadaşları Çiftlik mahallesinde mahalle muhtarı Hüseyin Gürsoy ile birlikte incelemelerde bulundu.

Çocuğundan gencine, kadınından yaşlısına kadar her fırsatta herkesle yakın diyalog içinde olmayı da önemli bir hizmet olarak gördüklerini belirten Şevkan, “Belediyecilik sadece yol, park, kanalizasyon, alt yapıyı yapan resmi kurum değil, halkın içinde, halkla diyalog halinde olmaktır. Biz de gece gündüz, hafta içi, hafta sonu demeden ilçe merkezimiz ve mahallelerimizin her noktasında sürekli insanların içinde oluyoruz. 7’den 70’e her kesimden herkesin sevgisine mazhar olabiliyorsak ne mutlu bize” dedi.

“Çocuklarımızı da, yaşlılarımızı da dinliyoruz”

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, amaçlarının tüm vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmak ve kendisine iletilen sorunlara en kısa süre içerisinde çözüm üretmek olduğunu belirtti. Bu amaçla caddelerde, sokaklarda, parklarda, ev ve mahalle toplantılarıyla sürekli halkın içinde olduklarını dile getiren Şevkan, “Başkanlık görevini yürütürken en çok dikkat ettiğim konu halkımızın bizlerden talepleridir. Her fırsatta vatandaşlarımızla biraya gelip onlarla olmaya büyük çaba gösteriyorum. Gittiğimiz yerlerde çocuklarımızı da, yaşlılarımızı da dinliyoruz. Onları kucaklıyoruz. Belediye olarak bizim çözebileceğimiz bir talepleri, bir sorunları var mı diye soruyoruz. Özellikle yaşlı teyzelerimizi, amcalarımızı, hastalarımızı düzenli ziyaret ediyoruz. Amacımız ve hedefimiz vatandaşlarımızın yaşadığı sorunlara imkânlarımız ölçüsünde en kısa süre içerisinde çözüm bulabilmek. Vatandaşlarımızın yaşadığı her sorun bizim için de temel sorundur. Bugüne kadar bu anlayışla hizmet ettik, bundan sonra da hizmet etmeye de devam edeceğiz” sözlerine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

Aydem Perakende ve Gediz Perakende yenilenen şubeleriyle müşteri deneyimini güçlendiriyor

Müşteri odaklı dönüşüm yolculuğu kapsamında 2023 yılından bu yana kapsamlı bir renovasyon programını hayata geçiren Aydem Perakende ve Gediz Perakende, yenilediği Denizli Bayramyeri Müşteri İlişkileri Merkezi'ni hizmete açtı.

Protein takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve hastalıklardan koruyabilirsiniz

Çocuklarda günlük protein ihtiyacının karşılanması için hayvansal gıdaların yanında bitkisel ürünlerlerle çeşitlendirme yapılmasını öneren Denizli Özel Egekent Hastanesi Diyetisyeni Cemile Gül, "Uzman kontrolünde protein miktarı takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve sık hastalanmalardan koruyabilirsiniz" dedi.

Bozulan gelin arabası yoluna çekicinin üzerinde devam etti

Denizli'de düğün konvoyunda arızalanan gelin arabasının yardımına yoldan geçen çekici yetişti. Gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araç konvoya çekici ile devam etti.

Göçükten sağ olarak kurtarılıp alkışlarla karşılanan madenci hayatını kaybetti

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, cuma günü bir krom madeninde meydana gelen göçükten 25 saat sonra sağ olarak çıkartılan işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yakınlarının saatlerce gelecek iyi haberi beklediği madenciden geriye, göçükten kurtarıldıktan sonra sedyede alkışlarla karşılandığı anlar kaldı

Kazazedelere yardım etmek isterken kazaya neden oldu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari araç orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazazedeye yardım etmek için yavaşlayan kamyonete arkadan çarpan otomobildeki kadının öldüğü kazada, 4 kişi yaralandı.

Acıpayam’da zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari aracın karşı şeride geçmesi sonucu üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kadın öldü, 4 kişi yaralandı.

TÜM HABERLER