© Haber Acıpayam 2022

“Her kesimi kucaklayan bir beyanname açıkladık”

AK Parti Milletvekili Adayı Cahit Özkan ve Muhammed Bekir Ege, Pelitlibağ’da düzenlenen mahalle toplantısına katıldı.

 AK Parti Milletvekili Adayı Cahit Özkan ve Muhammed Bekir Ege, Pelitlibağ’da düzenlenen mahalle toplantısına katıldı. AK Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan müjdeleri vatandaşlara anlatan Özkan, “Her kesimi kucaklayan bir beyanname açıkladık” dedi.

Seçim çalışmalarına mahalle toplantıları ile devam eden AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Cahit Özkan ve Muhammed Bekir Ege, Pelitlibağ’da düzenlenen mahalle toplantısına katıldı. Mahalle halkı ile bir araya gelen Özkan ve Ege, AK Parti’nin seçim beyannamesi hakkında açıklamalarda bulundu. AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, ülkenin 7 Haziran seçimlerinden sonra kaos ortamına sürüklendiğini ifade ederek, “1 Kasım seçimleri bu ülkenin kurtuluşudur. Bu ülkenin koalisyonla yönetilemeyeceği açıkça ortada. Koalisyonlar bu ülkeye geçmişte de bir şey kazandırmadı” dedi. 13 yılda Türkiye’nin geldiği noktanın ortada olduğunu vurgulayan Özkan, “AK Parti olarak bizler vatandaşımızın ne dediğini çok net anladık. Ülkenin her kesimini kucaklayan bir seçim beyannamesi hazırladık. Bunu 4 Ekim’de Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun açıladığı seçim beyannamemizde de görebilirsiniz. AK Parti’nin seçim beyannamesini eline alıp okuyan; gençlerimiz için, işçilerimiz için, emeklilerimiz için, çiftçimiz için, kendisi için muhakkak bir çalışma yapıldığını görecektir” dedi.

“Ülkemize her alanda saldırı yapılıyor”

Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini belirten AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Muhammed Bekir Ege ise, belirsizliğin herkesi olumsuz yönde etkilediğinin altını çizerek, 1 Kasım’da AK Parti olarak bu sürece son vermek istediklerini söyledi. Türkiye’nin sadece terör örgütü tarafından değil dış güçler tarafından da tehdit altında olduğunu belirten Ege, algı operasyonları yapıldığını kaydederek, “Türkiye dışarıdan huzursuz edilmek isteniyor. Çünkü biliyorlar, bu ülkenin huzursuzluğu bölgenin huzursuzluğudur” dedi. Türkiye’nin çok önemli bir noktada olduğunu ve başarılarıyla bazı kesimleri rahatsız ettiğini belirten Ege, 1 Kasım’da istikrar ve iktidarın adresinin yeniden AK Parti olacağını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

TÜM HABERLER