© Haber Acıpayam 2022

KANAL CADDESİNDE YENİ KÖPRÜ ÇALIŞMASI

Acıpayam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Aşağı mahalle Kanal Caddesinde köprü yapım çalışması başlatıldı.

 
Aşağı mahalle Kanal Caddesinde 211 Sokak ile Gökgöz Paşa Caddesini birleştirmek üzere köprü yapım çalışmalarının başladığını ifade eden Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, amaçlarının özellikle Salı günleri vatandaşlarımızın Acıpayam Belediyesi Canlı Hayvan Pazarına gitmek için kullandığı yolda trafik akışını rahatlamak olduğunu ifade etti.
 
8 metre genişliğinde gidiş- geliş olarak planlanan köprü yapım çalışmasının kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin yüksek kesimleri beyaza büründü

Denizli’de hava sıcaklıklarının ani şekilde düşmesiyle birlikte yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu. Yılın ilk karı, özellikle rakımı yüksek ilçelerde gece saatlerinde yağarak bölgeyi beyaz örtüyle kapladı.

Otomobil park halindeki tırın dorsesine çarptı: 1 ölü 1 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde henüz bilinmeyen nedenle kontrollünü kaybeden genç sürücü kaza sonucunda hayatını kaybetti. Kazada yolcu konumunda olan vatandaş ise hastanede tedavisi sürüyor.

Boşandığı eşinin sokak ortasında boğazı kesen eski kocaya müebbet talebi

Denizli'de boşandığı eski eşinin sokak ortasında boğazını keserek öldürülen, erkek arkadaşının ise şah damarını kesen eski koca hakkında müebbet hapis cezası talep edildi. Cinayetin güvenlik kamerası kayıtlarının izlendiği ilk duruşmada, zanlı kendini "Kendimi kaybettim" sözleriyle savundu.

Denizlili Lösemi tedavisi gören çocukların yeni yıl hayalleri gerçeğe dönüşüyor

LÖSEV, lösemi ve kanser tedavisi gören çocukların yeni yıl dileklerini gerçeğe dönüştürmek amacıyla "Dilek Topla Benim İçin" kampanyasını hayata geçiriyor. Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yürütülen kampanya için ve bu yıl Denizli’de açılan ofisin de kutlamasını kapsayan anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

Denizlili 3 firma bakanlığın ifşa listesine girdi

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayımladığı son denetim sonuçlarında Denizli'den 3 firma yer aldı. Yapılan kontrollerde, takviye edici gıdalarda ilaç etken maddesi ile piliç sucuk ürünlerinde mevzuata aykırı içerik kullanımı tespit edildi.

Denizli’de piyasa değeri 3 milyon TL olan kaçak mala el konuldu

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen kaçakçılıkla mücadele operasyonu sonucunda yaklaşık piyasa değeri 3 milyon TL olan otomobil parçası ele geçirildi.

TÜM HABERLER