KARDEŞİNİN EVİ YANAN ŞAHIS KALP KRİZİNDEN ÖLDÜ
ACIPAYAMDenizli’nin Bozkurt ilçesinde kardeşinin evinin yandığını görünce paniğe kapılan 66 yaşındaki yaşlı adam hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, yangın, Bozkurt ilçesinin Avdan Mahallesi’nde meydana geldi. 65 yaşındaki M.F.’nin evinin yandığını gören vatandaşlar durumu Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa süre içinde olay yerine gelen ekipler yangına müdahale ederken, M.F. evden çıkarıldı.Bu sırada yangından dolayı paniğe kapılan şahsın kardeşi İbrahim Bozbay, kalp krizi geçirdi. Olay yerindeki ambulansla hastaneye kaldırılan Bozbay yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
İlginizi Çekebilir
Tavas'ın ciğerlerini ateşe veren kundakçılardan akıl almaz tuzak
Denizli'nin Tavas ilçesinde geçtiğimiz hafta meydana gelen orman yangınının kundaklama sonucu başladığı ortaya çıktı. İlk ateşin geç gözükmesi için çukur ve engebeli bir bölgeyi seçen kundakçıların zamanlama hatasının yaşanabilecek daha büyük bir faciayı önlediği belirtildi.
Sarp araziye 2 kilometre hortum çeken ateş savaşçıları yangını söndürdü
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu orman yangını çıktı. Kavurucu sıcakta sarp araziye 2 kilometre hortum çeken ateş savaşçılarının çabaları sonucu yangın söndürüldü
Denizli’de günler önce düşen yıldırım orman yangınına neden oldu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde sarp arazide devam eden orman yangınına havadan müdahale ediliyor. İlk belirlemelere göre yangının, hafta sonu üzerine yıldırım düşen bir ağacın patlaması sonucu başladığı tespit edildi.
Denizli’nin 2025 Temmuz ayı asayiş verileri açıklandı
Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun tarafından açıklanan 2025 Temmuz ayı asayiş verilerine göre kentte bir önceki yılın aynı ayına göre malvarlığına karşı işlenen suç oranlarında yüzde 17,5 azalma yaşandığı görüldü. Kentteki trafik denetimlerinde ise 161 bin 810 araç denetiminin yapıldığı, farklı ihlallerden 736 sürücü belgesine el konulduğu belirtildi.
Serinlemek için gölete giren koca öldü, eşi son anda kurtarıldı
Denizli'nin Buldan ilçesinde eşi ile serinlemek için gölete giren adamın kaybolması üzerine yapılan arama çalışmaları sonucunda cansız bedeni ulaşıldı. Onu yardım etmek isteyen eşi ise balıkçılar tarafından kurtarıldı.
Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua
Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.