KAYHANLAR TARIMDAN ACIPAYAM'A DEV YATIRIM
ACIPAYAMAcıpayam'da tarımsal alanda uzun süredir faaliyet gösteren Kahyanlar Tarım Acıpayam - Gedikli yolu üzerine 8 Bin tonluk hububat silosu kurdu.
Kayhanlar Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kayhan haberacipayam.com'a yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "15 yıla yakın bir süredir Acıpayam ve çevre halkına hizmet etmeye çalıştık. Tüm yatırımlarımızı Acıpayam'a yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. yapımını tamamlamak üzer olduğumuz hububat siloları Acıpayam halkının hizmetine sunulacak. Şu an yapmakta olduğumuz siloların toplam kapasitesi 2 bin tondur. Hedefimiz 10 bin tonluk silo kurup Acıpayam'da yetiştirilen tarımsal ürünlerin değerinde satılmasına bir nebze olsun katkıda bulunmaktır. Sizler aracılığı ile Acıpayam ve çevre halkına bize verdikleri değer için teşekkür ediyor tüm halkımıza, çiftçi kardeşlerimize ve esnaf kardeşlerimize bol kazançlı hayırlı günler ve hayırlı işler diliyorum. "
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.