© Haber Acıpayam 2022

KAYIP ŞAHIS, ARACININ İÇİNDE ÖLÜ BULUNDU

Denizli’nin Çivril ilçesinde 2 gündür kayıp olduğu belirtilen bir kişi, aracının içinde ölü olarak bulundu.

 Denizli’nin Çivril ilçesinde 2 gündür kayıp olduğu belirtilen bir kişi, aracının içinde ölü olarak bulundu. 
Edinilen bilgiye göre, Bursa’da tarım işiyle uğraşan Sabri Kılıç’ın ailesi iki gün önce kayıp başvurusunda bulundu. Kılıç’ın cep telefonunun sinyali Çivril ilçesinde olunca bu bölgede arama çalışması yapıldı. Yapılan aramanın ardından Tuğlu Mahallesi’nde 16 SK 211 plakalı bir araç bulan ekipler içine baktığında Sabri Kılıç’ın cansız bedeni ile karşılaştı. Araçta ve ceset üzerinde yapılan ilk incelemede herhangi bir kan izine rastlanmadı. Sabri Kılıç’ın cesedi, daha sonra otopsi yapılmak üzere Çivril Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İlginizi Çekebilir

Yol yerine kaldırımı kullanınca cezadan kurtulamadı

Denizli’de, akan trafikte karayolu yerine yaya kaldırımı kullanarak trafiği ve yayalara vatandaşlara tehlikeye atan sürücüye toplamda 5 bin lira para cezası uygulandı.

Aydem Perakende ve Gediz Perakende yenilenen şubeleriyle müşteri deneyimini güçlendiriyor

Müşteri odaklı dönüşüm yolculuğu kapsamında 2023 yılından bu yana kapsamlı bir renovasyon programını hayata geçiren Aydem Perakende ve Gediz Perakende, yenilediği Denizli Bayramyeri Müşteri İlişkileri Merkezi'ni hizmete açtı.

Protein takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve hastalıklardan koruyabilirsiniz

Çocuklarda günlük protein ihtiyacının karşılanması için hayvansal gıdaların yanında bitkisel ürünlerlerle çeşitlendirme yapılmasını öneren Denizli Özel Egekent Hastanesi Diyetisyeni Cemile Gül, "Uzman kontrolünde protein miktarı takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve sık hastalanmalardan koruyabilirsiniz" dedi.

Bozulan gelin arabası yoluna çekicinin üzerinde devam etti

Denizli'de düğün konvoyunda arızalanan gelin arabasının yardımına yoldan geçen çekici yetişti. Gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araç konvoya çekici ile devam etti.

Göçükten sağ olarak kurtarılıp alkışlarla karşılanan madenci hayatını kaybetti

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, cuma günü bir krom madeninde meydana gelen göçükten 25 saat sonra sağ olarak çıkartılan işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yakınlarının saatlerce gelecek iyi haberi beklediği madenciden geriye, göçükten kurtarıldıktan sonra sedyede alkışlarla karşılandığı anlar kaldı

Kazazedelere yardım etmek isterken kazaya neden oldu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari araç orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazazedeye yardım etmek için yavaşlayan kamyonete arkadan çarpan otomobildeki kadının öldüğü kazada, 4 kişi yaralandı.

TÜM HABERLER