© Haber Acıpayam 2022

KAYMAKAM SERALARI İNCELEDİ

Denizli’nin Acıpayam İlçe Kaymakamı seralarda incelemelerde bulundu.

Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Acıpayam Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Darıveren ve Bademli Mahallelerinde yaptırılan seralarda incelemelerde bulundu.

İncelemeler sırasında kendisine İlçe Tarım Müdürü Abdurrahman Oymak eşlik etti.
Kaymakam Uğur Kalkar, incelemeler sırasında seracılık yapan vatandaşlarla üretim ve pazarlama gibi konularda bilgi alışverişinde bulundu. Kalkar, seracılığın ilçe ve bölge için önemli bir model olabileceğinin altını çizerek; "Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma Vakfımızın destekleriyle yaptırılan bu seralar ilçemiz açısından son derece önem arz etmekte.

Seracılığa teşvik projesi kapsamında Darıveren Mahallesi’nde 7, Bademli Mahallesi’nde 2 ve Çakır Mahallesi’nde 1 kişi olmak üzere ilçemiz genelinde toplam 10 vatandaşımız bu desteklerden yararlanmıştır. Bir dekarlık alana kurulmak üzere her vatandaşımıza 15.000 TL proje yardımı yapılmıştır. Kaymakamlık olarak kadınlarımız ve gençlerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımızın istihdamına yönelik çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. Bundan sonra da Kaymakamlık olarak her türlü yatırımın destekçisi olmaya devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

İlginizi Çekebilir

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu

Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.

Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

Denizli Acil Durum Hastanesine ulaşım altyapısı tamamlandı

Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı süren Acil Durum Hastanesi için bağlantı yolları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ulaşım daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.

TÜM HABERLER