© Haber Acıpayam 2022

KAYMAKAM UĞUR KALKAR'A VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Konya’nın Çumra ilçesine tayini çıkan Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar onuruna veda yemeği düzenlendi.

By Osmanlı ‘da gerçekleştirilen veda yemeğine Serinhisar Kaymakamı Hakan Alkan, Acıpayam İlçe Jandarma Komutan Vekili Kd. Başçavuş İlhami Averi, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, PAÜ Acıpayam Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Özgür Kasım Aydemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay,  İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Şimşek, Belediye Meclis üyeleri, Kurum amirleri, STK temsilcileri, mahalle muhtarları, kaymakamlık çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.
Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar,  6 yıldır Acıpayam’da çok güzel dostluklar ve samimi ilişkiler kurduklarını ifade ederek, “Öncelikle katılımlarınızdan dolayı şahsım ve ailem adına sizlere teşekkür ediyorum.

2009 yılında Acıpayam Kaymakamlığına atanarak en uzun görev yapan biri olmanın mutluluğu yaşıyorum. Acıpayam bizim ikinci evimiz oldu. Çocuklarımız burada dünyaya geldi.  Bu zaman zarfında bizleri yalnız bırakmadınız, ilk andan itibaren her anımızda yanımızda hissettik sizleri. Yakınlığınıza ve ilginize ailece teşekkür ediyoruz. Acıpayam’da ilk günlerimizden itibaren ilçe halkımızla bütünleşmeye başladık. Kendimizi bu topluma Acıpayam’a ait hissettik. Hatalarımız oldu ise hakkınızı helal edin” diye konuştu.

Yemekte konuşan Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan yaptığı konuşmada, ‘’Kendisinin de 2009 yılında Belediye Başkanı seçildiği 6 yıldan  bu yana Kaymakamımız Uğur Kalkar ile uyumlu bir şekilde çalıştıklarını, Acıpayam’ın  sorunlarına çözüm noktasında birçok girişimler yaptıklarını belirterek, görev yerinin kendisine ve  ailesine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’’dedi.

PAÜ Acıpayam Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Özgür Kasım Aydemir, Acıpayam da 6 yıldan bu yana yapmış olduğu görev süresi içinde okulumuza desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar diliyorum’’ dedi.

Göreve geldiği kısa süre içinde Kaymakamımız ile birlikte çalışmaktan onur duyduğunu ifade eden  İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay, ilçemize 6 yıldan bu yana yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyor, bundan sonraki görev yerinde başarılar diliyorum’’ dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Serinhisar Kaymakamı Hakan Alkan,  Acıpayam İlçe Jandarma Komutan Vekili Kd. Başçavuş İlhami Averi, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, PAÜ Acıpayam Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Özgür Kasım Aydemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay,İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Şimşek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Murat Kartal ve Bademli Muhtarı Ahmet Akın tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

İlginizi Çekebilir

Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

TÜM HABERLER