© Haber Acıpayam 2022

KOMŞU KAVGASI KANLI BİTTİ: 2 ÖLÜ

Denizli'nin Honaz ilçesinde 37 yıllık evli çift, komşuları tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Denizli'nin Honaz ilçesinde 37 yıllık evli çift, komşuları tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
Edinilen bilgiye göre, bugün sabah saat 08.00 sıralarında Honaz’ın Kaklık Mahallesi’nde İrfan Yılmaz (60) ve eşi Döndü Yılmaz (57) ile Y.T. (40) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. İddiaya göre, Y.T., önce 3 çocuk babası İrfan Yılmaz’ı daha sonra da Döndü Yılmaz'ı ekmek bıçağıyla bıçakladı. Yılmaz çifti, olay yerinde hayatını kaybetti. 
İhbar üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri, geniş çaplı çalışma başlattı. Çiftin cansız bedenleri savcının incelemesinin ardından otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. İrfan Yılmaz’ın akrabaları olay yerinde sinir krizi geçirdi.
Cinayet zanlısı Y.T. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İlginizi Çekebilir

13 yıllık sigara bağımlısı genç, Sağlıklı Hayat Merkezinden aldığı destekle sigarayı bıraktı

Pamukkale Sağlıklı Hayat Merkezi Sigara Bırakma Polikliniği'ne başvuran 29 yaşındaki Rıza Okka, yıllardır mücadele ettiği sigara bağımlılığından kurtulmayı başardı. Sigarayı bıraktıktan sonra özgüveninin arttığını söyleyen Okka; "Sigarayı bırakmak isteyenler Sigara Bırakma Polikliniklerine başvursunlar, emin olsunlar çok rahat sigarayı bırakabilirler" dedi.

Acıpayam off-road yarışları büyük çekişmeye sahne oldu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde ilk kez düzenlenen off-road yarışları, adrenalin dolu anlara sahne oldu. Yarışlar bölgedeki farklı illerden gelen 30 yarışçının katılımıyla renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.

Buldan’da zorlu şartları yangına müdahaleyi güçleştiriyor

Denizli’nin Buldan ilçesinde altıncı gününe giren orman yangınının kontrol altına alınabilmesi için zorlu arazi şartlarına rağmen çalışmalar devam ediyor.

TOMA alevlerle mücadeleye destek verdi

Denizli’de görevli Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA), beşinci gününe giren Buldan’daki orman yangınını söndürme çalışmalarında aktif destek verdi.

Orman Genel Müdürü Karacabey: "Yangın güney ve kuzey hatlarında yoğunlaşıyor"

Denizli’nin Buldan ilçesinde 27 Ağustos tarihinde çıkan yangına müdahaleler sürüyor. Yangın koordinasyonu için bölgeye gelen Orman Genel Müdürü(OGM) Bekir Karacabey yangına ilişkin verileri paylaştı. OGM Müdürü Karacabey, "1 uçak, 25 helikopter, 151 arazöz, 12 iş makinası, 85 ilk müdahale aracı ve ve 2 bin 120 personel ise yangını kontrol altına almak için çalışmalarımız devam ediyor. Yangının Batı cephesinde büyük oranda ilerlemesini durdurduk. Alevler şuanda güney ve kuzey hatlarında yoğunlaşıyor" dedi.

Ot temizlemek isterken ormanı yakan 3 şüpheli gözaltına alındı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, besihanenin etrafındaki kuru otları yakarak temizlemek isterken orman yangınına neden oldukları iddia edilen 3 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı.

TÜM HABERLER