© Haber Acıpayam 2022

Kadınlar Günü'nde muhteşem final

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında "8 Mart'ta 8 ilçe" sloganıyla başlattığı kutlamalar muhteşem bir finalle sona erdi. Büyükşehir Belediyesi, unutulmaz şarkıların söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan'ı Denizlili kadınlar ile bir araya getirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında "8 Mart'ta 8 ilçe" sloganıyla başlattığı kutlamalar muhteşem bir finalle sona erdi. Büyükşehir Belediyesi, unutulmaz şarkıların söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan'ı Denizlili kadınlar ile bir araya getirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerini muhteşem bir finalle sonlandırdı. 1 Mart’ta başlayan Kadınlar Günü etkinlikleri Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde düzenlenen Ahmet Selçuk İlkan dinletisi ile sona erdi. Etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Turgut, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve çok sayıda kadın katıldı. Kaleme aldığı unutulmaz şarkı sözleri ve şiirleri seslendiren Ahmet Selçuk İlkan, salonu dolduran kadınlara unutamayacakları saatler yaşattı. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, dinletiden övgüyle bahsederek, "Dizeler bizlerin yüreklerine ancak böyle işleyebilir. Üstat Ahmet Selçuk İlkan 8 Mart'ta bizlere unutulmaz bir gün yaşattı” dedi.

"Her yıl bir öncekinden daha güzel olacak"

Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Sözün ustası söylenmesi gereken bütün güzellikleri hem şiirleri ile hem ekibi ile bizlere aktardı. İyi ki geldiniz. Bu 8 Mart Denizli’de çok güzel yaşandı. Her şey önce kadınlarımız için. Önümüzdeki yıl çok daha güzel bir 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği gerçekleştireceğiz. Her yıl bir öncekinden daha güzel olacak” dedi. 





İlginizi Çekebilir

Denizli’nin hububat deposu Acıpayam’da arpa hasadı başladı

Denizli’nin hububat deposu ilçelerinden Acıpayam’da arpa hasadı, Vali Ömer Faruk Coşkun’un katılımıyla başladı. Biçerdöver kullanan Vali Coşkun, ilk hasadı gerçekleştirdi.

Denizlispor susuz kaldı

59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.

Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor

Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

TÜM HABERLER