Karda kalanlara, zincir, çekici ve traktör hizmeti
ACIPAYAMDenizli Antalya karayolunda trafiğe kapanan yol karın dinmesi, ve kar temizleme çalışmaları ile tekrar ulaşıma açıldı. Trafik ekipleri kış lastiksiz ve zincirsiz geçişleri izin vermediği yerlerde ise vatandaşların yardımına , zincir satanlar, çekiciler ve traktör sahipleri yetişti.
Denizli'de kar yağışından dolayı bir süre tek yönlü olarak trafiğe kapatılan, Denizli-Antalya karayolunda ulaşım yeniden sağlanmaya başladı. Denizli-Antalya karayolu Cankurtaran mevkisi ile Kazıkbeli Geçidi'ndeki buzlanma ve yoğun sis vatandaşlara zor anlar yaşattı. Denizli Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri kış lastiği olmayan ve zincir takmayan araçları da bekletti.
Karayolları ekipleri tarafından kürüme ve tuzlama çalışmaları ile birlikte, kar yağışının da kesilmesinin ardından yaklaşık 2 saatlik çalışma ile yol trafiğe açıldı. Özellikle buzlanmanın olduğu yerlerde ve trafik polislerinin geçişe izin vermediği yerlerde zinciri ve kış lastiği olmayan sürücülere, çekiciler, zincir satıcıları ve traktör sahipleri yardım etti. Trafiğin açılmasını beklemek istemeyen vatandaşlar, Trafikten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Kenan Han gazetecilere yaptığı açıklamada, ekiplerin tek yönlü kapanan yolu açabilmek için zorlu şartlar altında çalışarak trafik akışını tekrar sağladıklarını söyledi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’nin hububat deposu Acıpayam’da arpa hasadı başladı
Denizli’nin hububat deposu ilçelerinden Acıpayam’da arpa hasadı, Vali Ömer Faruk Coşkun’un katılımıyla başladı. Biçerdöver kullanan Vali Coşkun, ilk hasadı gerçekleştirdi.
Denizlispor susuz kaldı
59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.
Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor
Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.
Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı
Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi
Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.
Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı
Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi