© Haber Acıpayam 2022

Kaymakam Alkandan Kurslara Ziyaret

Denizli Serinhisar Kaymakamı Hakan ALKAN, Halk Eğitimİ Merkezi bünyesinde Yatağan Mahallesinde açılan ''Evde Çocuk Bakımı'' kursunu ziyaret etti.

 Ziyarette Kaymakam Hakan Alkan'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Kabukçu, Şube Müdürü Ahmet Dönmez, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Selçuk, Yatağan Ortaokulu Müdürü Ali İhsan Yüce ve Yatağan M.A.A. Metem Müdürü Levent Polat eşlik etti.

Kurs merkezinde çalışmaları yerinde inceleyen ve kurs hakkında kurs öğretmeni Tülin Yalçın'dan bilgi alan Alkan, kursiyerlerle bir süre sohbet etti. Kaymakam Alkan; "Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce haftanın yedi günü gündüz ve akşam ile hafta sonları yapılan kurslarımız aralıksız devam etmekte olup, çocuk gelişim kursundan, amatör denizcilik kursuna, halıcılık kursundan iş makineleri kursuna kadar yetmişe yakın farklı alanda 130 kursumuzda 3375 kursiyerimiz eğitim görmektedir. Bu kurslar yöre insanımızın hem meslek sahibi olması hem de aile ve yöre ekonomisine katkı sağlaması bakımından çok önem arz ediyor. Yöremiz için önem arz eden ve vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda açılan bu ve buna benzer kurslara desteğimiz her zaman artarak devam edecektir. Bu çalışmalarından dolayı Halk Eğitimi Merkezi yöneticilerine ve ekibine takdire şayan çalışmaları için teşekkür ediyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum." dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizlispor susuz kaldı

59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.

Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor

Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

TÜM HABERLER