© Haber Acıpayam 2022

Kazada hurda haline gelen otomobili ibret için sergilediler

Karayolu Trafik Güvenliği Haftası açılışı sebebiyle Denizli kent merkezinde sergilenen hasarlı otomobil vatandaşlar tarafından ilgiyle incelendi. Kazada hurdaya dönen otomobilin hali görenleri şaşkına çevirdi.

 Karayolu Trafik Güvenliği Haftası açılışı sebebiyle Denizli kent merkezinde sergilenen hasarlı otomobil vatandaşlar tarafından ilgiyle incelendi. Kazada hurdaya dönen otomobilin hali görenleri şaşkına çevirdi. 
Denizli'de Vali Hasan Karahan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın katılımıyla Karayolu Trafik Güvenliği Haftası açılış töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi önünde gerçekleştirilen etkinliğe trafik kazalarına müdahale eden ekipler de katıldı. Program kapsamında trafik polisleri, AFAD ve Kızılay ekipleri stant açtı. Kaza yapan ve hurda yığını haline gelen bir araç da şehrin göbeğinde sergilendi. Vatandaşlar hurda otomobili ilgiyle inceledi. 

Vali Karahan: "Kazaları en aza indirmek istiyoruz" 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Denizli Valisi Hasan Karahan vatandaşların dikkatli olması için uyarılarda bulundu. Trafikte yayanın önceliğini vurgulayan Karahan, "Bu konuda ilimizde duyarlılığı artırmak ve yayaların haklarına daha fazla dikkat çekmek amacıyla bugün buradayız. Denizlimizde bir kaza olmamasını istiyoruz. Mümkün değilse de bunu en aza indirgemek istiyoruz. Bu konuda bütün ilgililer üzerine düşeni yapıyorlar. Tabi dönüyor dolaşıyor insan unsuruna dayanıyor" dedi. 

Başkan Zolan: "Trafikte kurallara uymak ve saygılı olmak zorundayız" 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise "Esas olan, insanların ulaşmak istediği yere sağlıklı sıhhatli bir şekilde gitmelerini sağlamak. Önemli olan kaza olmadan en kısa zamanda ulaşımı sağlamak. Öncelikle trafik kurallarımıza uymak, birbirimize saygı ve sevgi göstermek konusunda en üst seviyede olmamız gerekiyor. Aslında bunu yaptığımız taktirde kazasız günler göreceğiz. Yaralanma inşallah olmayacak. Ölümler inşallah hiç olmasın. Trafikte birbirimize saygı göstermek ve kurallara uymak durumundayız" diye konuştu. 

İlginizi Çekebilir

Yol yerine kaldırımı kullanınca cezadan kurtulamadı

Denizli’de, akan trafikte karayolu yerine yaya kaldırımı kullanarak trafiği ve yayalara vatandaşlara tehlikeye atan sürücüye toplamda 5 bin lira para cezası uygulandı.

Aydem Perakende ve Gediz Perakende yenilenen şubeleriyle müşteri deneyimini güçlendiriyor

Müşteri odaklı dönüşüm yolculuğu kapsamında 2023 yılından bu yana kapsamlı bir renovasyon programını hayata geçiren Aydem Perakende ve Gediz Perakende, yenilediği Denizli Bayramyeri Müşteri İlişkileri Merkezi'ni hizmete açtı.

Protein takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve hastalıklardan koruyabilirsiniz

Çocuklarda günlük protein ihtiyacının karşılanması için hayvansal gıdaların yanında bitkisel ürünlerlerle çeşitlendirme yapılmasını öneren Denizli Özel Egekent Hastanesi Diyetisyeni Cemile Gül, "Uzman kontrolünde protein miktarı takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve sık hastalanmalardan koruyabilirsiniz" dedi.

Bozulan gelin arabası yoluna çekicinin üzerinde devam etti

Denizli'de düğün konvoyunda arızalanan gelin arabasının yardımına yoldan geçen çekici yetişti. Gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araç konvoya çekici ile devam etti.

Göçükten sağ olarak kurtarılıp alkışlarla karşılanan madenci hayatını kaybetti

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, cuma günü bir krom madeninde meydana gelen göçükten 25 saat sonra sağ olarak çıkartılan işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yakınlarının saatlerce gelecek iyi haberi beklediği madenciden geriye, göçükten kurtarıldıktan sonra sedyede alkışlarla karşılandığı anlar kaldı

Kazazedelere yardım etmek isterken kazaya neden oldu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari araç orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazazedeye yardım etmek için yavaşlayan kamyonete arkadan çarpan otomobildeki kadının öldüğü kazada, 4 kişi yaralandı.

TÜM HABERLER