© Haber Acıpayam 2022

Kemer takmayan uyarıldı, telefonla konuşana ceza kesildi

Denizli’de Trafik Şube ekipleri seyir halinde kemer takmayan sürücüleri uyardı, telefonla konuşanlara ceza kesti.

 Denizli’de Trafik Şube ekipleri seyir halinde kemer takmayan sürücüleri uyardı, telefonla konuşanlara ceza kesti. 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun trafik ile ilgili talimatlarından sonra çalışmalarına başlayan Çivril Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri ilçe giriş ve çıkışlarında denetim yaptı. Denetimlerde emniyet kemeri takmayan sürücüler bir kereye mahsus uyarılırken seyir halinde cep telefonu ile konuşan sürücülere ceza kesildi. 
Uygulamanın ilk günü olması nedeniyle emniyet kemeri takmayan sürücülerin bir kerelik sözlü olarak uyarıldığı, bundan sonra kemersiz araç kullanan sürücülere de ceza kesileceği ifade edildi. 
Denetim ve uygulamaların ilçe merkezinde artarak devam edeceği belirtildi. 

İlginizi Çekebilir

Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu

Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.

Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

TÜM HABERLER