Kepçe ile tarihi eser ararken suçüstü yakalandılar
ACIPAYAMDenizli'nin Babadağ ilçesinde izinsiz tarihi eser arayan 8 kişi iş makineleri ile birlikte yakalandı.
Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafından kültür ve tabiat varlıkları kaçakçılığı ile kaçak kazıya yönelik yürütülen faaliyetler kapsamında, Babadağ ilçesi Bekirler Mahallesi Gedik Çayı mevkiinde iş makinesi ile kaçak kazı yapan 8 şüpheli suçüstü yakaladı. Olay yerinde yapılan incelemede, bölgede 30 metre derinliğinde yarım metre genişliğinde çukur açıldığı tespit edildi. Ayrıca kazıda kullanılan 2 adet ekskavatör, 1 adet kepçe, 1 adet çekici tır ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere el konulurken, 8 kişi gözaltına alındı.
İlginizi Çekebilir
Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.