© Haber Acıpayam 2022

‘Lösemi hastası kızım var’ deyip şehrin göbeğinde intihar etmek istedi

Denizli’de kentin en işlek yerlerinden biri olan Bayramyeri Meydanı’nda bir şahıs, 8 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Ekipler tarafından çatıda çay verilip ikna edildikten sonra aşağı indirilen şahıs, vatandaşlardan helallik isteyerek, “3 bin 500 TL para için buraya çıktım. 7 yaşında lösemi hastası kızım var, borçluyum tedavi ettiremiyorum” dedi.

 Denizli’de kentin en işlek yerlerinden biri olan Bayramyeri Meydanı’nda bir şahıs, 8 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Ekipler tarafından çatıda çay verilip ikna edildikten sonra aşağı indirilen şahıs, vatandaşlardan helallik isteyerek, “3 bin 500 TL para için buraya çıktım. 7 yaşında lösemi hastası kızım var, borçluyum tedavi ettiremiyorum” dedi. 
Olay, Menkezefendi ilçesinde bulunan ve kentin en işlek yerlerinden biri olan Bayramyeri Meydanı'nda yaşandı. Kimliği henüz belirlenemeyen bir adam, 8 katlı bir binanın çatısına çıkıp kendini aşağı atmak istedi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Binanın bulunduğu alana gelen itfaiye ekipleri, şahın atlama ihtimaline karşı hava yastığı açtı. Polis, sağlık, itfaiye ekipleri ile çevredekiler şahsı ikna etmek için uğraş verirken binanın çatısına uzman psikologlar gönderildi. Şahıs psikologlar ve polis ekiplerinin çabalarıyla ikna edilerek aşağı indirildi. 

“7 tane de kızım var, zor durumdayım” 
Aşağı indiğinde kendisini izleyen vatandaşlardan helallik isteyen şahıs, “Yanlış anlamayın kötü biri değilim. Lösemi hastası kızım var, 3 bin 500 TL için çıktım oraya. 7 tane de kızım var, araştırabilirsiniz. Zor durumdayım Allah kimsenin başına vermesin” dedi. Şahıs ardından Denizli Devlet Hastanesine götürüldü. 

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER